Kurv

✔ Fri fragt ved Køb over DKK 1500 ✔

Betalings Ikoner

Tøj med eget tryk

Tøj med eget tryk er ikke alene populært blandt private, der ønsker at skille sig ud fra mængden, men i lige så høj grad i erhvervslivet. Her benyttes tøj med tryk typisk til at promovere virksomheden til events og i det daglige arbejde – her har du, hvad end du handler på vegne af dig selv eller en større organisation – mulighed for at købe netop tøj med tryk fra vores egen tekstiltrykker til lave priser!

Med hensyn til det tøj, vi har mulighed for at levere tryk på, er variationerne og modellerne næsten uanede. Vi har naturligvis T-shirts med tryk, hættetrøjer, bukser og meget andet, men også med andre beklædningsgenstande kan vi være behjælpelige. Det siger dog sig selv, at T-shirts og hættetrøjer eksempelvis er to af de ting, vi leverer mest af i forhold til tøj med eget tryk, og vores udvalg og erfaring indenfor dette område er da også udtømmende.

Vores tøj med eget tryk får tryk præcis efter jeres ønsker. Både tekst og billeder er en mulighed, og der er næsten ikke det sted på tøjet, hvor vi ikke kan levere et professionelt tryk. Tøj med eget tryk er ingen raketvidenskab, men det kræver det rigtige tøj af de rigtige materialer og en effektiv tekstiltryksmaskine; vi har samlet begge ting, og vi står klar til efter anvisninger at levere det tøj med eget tryk, du som privat eller på vegne af organisation eller virksomhed søger. Alt sammen til billige priser!

Skriv et svar
Fri fragt ved Køb over DKK 1500

Fragt fra DKK 60

Professionel Rådgivning

Over 40 års erfaring i Tryk og Broderi.

Mere end 6300+ Varenumre

Vi har adgang til lagere i hele Europa

Sikker og hurtig betaling

Betalingskort, Mobilbetaling og EAN