Kurv

✔ Fri fragt ved Køb over DKK 1500 ✔

Betalings Ikoner

Krav til digitalt materiale

 

Filer

For at opnå det bedste trykte resultat er det vigtig, at filerne vi modtager til tryk på tøj er i en god kvalitet.

Farver

Farver har en stor betydning for et motivs udtryk, derfor er det en fordel hvis I kan oplyse Pantone nummer på farverne i motivet. Hvis der ikke er oplyst et Pantone nummer, vælger tegnestuen den Pantone farve der kommer tættest på farven i filen. Tegnestuen tager udgangspunkt i vores standart farver.
I godkender Pantone nummeret inden opgaven trykkes.
I den grafiske branche bruger man blandt andet Pantone nummer til at definere farverne med. En af fordelene ved at bruge Pantone farver er at der ikke er tvivl om nuancen. På samme måde som når man vælger maling til stuen kan man vælge sin Pantone farve ud fra en farvevifte. Hver farve har et Pantone nummer, et nummer vi bruger i produktionen til at blande farverne efter.

Krav til digitalt materiale

Filformater

Vektorgrafik

Den optimale filformat til de fleste trykmetoder er en vektorgrafisk fil. Vektorgrafik er grafik der defineres af vektorer og punkter. En af fordelene ved vektorgrafik, i modsætning til pixelgrafik, er at det kan skaleres ubegrænset uden tab af information. Vektorgrafik laves bl.a. i programmet Illustrator og Corel Draw. JPG eller GIF filer gemt i Illustrator eller Corel Draw kan IKKE bruges.
Vi modtager de følgende vektorformater: AI, CDR, EPS, PDF.

Fonte (skrifttyper)

Det er vigtigt at alle fonte (skrifttyper) er outlinet, dvs. lavet til vektorgrafik, for at sikre at teksten ikke bliver ændret. Vi kan ikke garantere, at vi har den brugte font på vores computer.

Krav til digitalt materiale

Pixelgrafik

Vi modtager også pixelgrafik og bitmap filer til tryk. De afhænger af motivet hvilket filformat der er den mest optimale, men det er typisk PSD, TIF, JPG eller BMP.
Krav til pixelgrafik filer:
Billedet skal have samme størrelse som det færdige tryk, dvs. 1:1. Det skal gemmes i min. 300 dpi, farveprofilen skal være RGB eller grayscale. Kvaliteten på billedet afspejler sig i det færdige tryk.

Tjekliste

  • Trykfarver (med fordel i Pantone Solid Coated)
  • Trykstørrelse
  • Filformat
  • Outline (vektoriseret) tekst ved vektorfiler
  • 300 dpi og 100 % trykstørrelse ved pixelgrafik
  • Placering af motiv

I er også velkomme til at kontakte vores salgsafdeling hvis I har yderligere spørgsmål.

Bestilling

Send din bestilling til info@tex-tryk.dk og vedhæft dine tryk filer til mailen.

Har du behov for hjælp med udarbejdelse af et motiv til tryk, kan vores tegnestue være behjælpelig med at lave et udkast til dette.
Inden din ordre bliver trykt, vil du modtage et layout på mail til godkendelse. Layoutet indeholder placering, størrelse, og (Pantone) farver.

Fri fragt ved Køb over DKK 1500

Fragt fra DKK 60

Professionel Rådgivning

Over 40 års erfaring i Tryk og Broderi.

Mere end 6300+ Varenumre

Vi har adgang til lagere i hele Europa

Sikker og hurtig betaling

Betalingskort, Mobilbetaling og EAN