Kurv

✔ Fri fragt ved Køb over DKK 1500 ✔

Betalings Ikoner

Reflekstryk på tøj

Sikkerhed kommer først: Reflekstryk på dit tøj

Vi lever i en travl verden, og vi er ofte på farten både dag og nat. Mange af os er nødt til at bevæge os i mørke eller i dårligt lysede områder, og det kan være farligt, hvis man ikke er synlig for trafikken. Men heldigvis er der en enkel løsning på dette problem: Refleks tryk på tøj!

Reflekstryk er en type tryk, der reflekterer lys, og som kan påføres på tøj, sko og rygsække. Det gør at man bliver synlig i mørket. Der findes flere forskellige typer af reflekstryk, herunder mikroprisme reflekstryk og glasperle reflekstryk.

Men hvorfor er reflekstryk så vigtige? Det er simpelthen fordi de kan redde liv. Uden reflekstryk er man usynlig for trafikken, og man risikerer at blive påkørt, hvis man færdes langs en vej eller krydser en vej.

Heldigvis er det ikke svært at investere i tøj med reflekstryk. Der findes forskellige typer af tøj med reflekstryk, herunder jakker, bukser og t-shirts. Når man vælger tøj med reflekser er det vigtigt at tænke på, hvor meget reflekstryk man har brug for, og hvor man vil bruge tøjet.

Men hvordan virker reflekstryk egentlig? Reflekserne virker ved at reflektere lyset tilbage mod kilden, dvs. bilens forlygter, gadelamper m.m. Reflekser og fluorescerende farver virker forskelligt: Mens reflekser kræver en ydre lyskilde for at virke, fungerer fluorescerende farver som en egen lyskilde i mørket.

For at opretholde refleksernes effektivitet er det vigtigt at passe på tøjet og undgå at bøje, strække eller krølle reflekstrykket. Tøj med reflekser kan vaskes i en maskine, men det anbefales at man bruger et mildt vaskemiddel og ikke tørrer tøjet i tørretumbleren.

I konklusionen kan vi ikke understrege nok hvor vigtigt det er at investere i tøj med reflekstryk. Det kan redde dit liv. Så hvis du færdes i mørke eller dårligt oplyste områder, så tøv ikke med at købe tøj med reflekser – sikkerhed kommer altid først!

Skriv et svar
Fri fragt ved Køb over DKK 1500

Fragt fra DKK 60

Professionel Rådgivning

Over 40 års erfaring i Tryk og Broderi.

Mere end 6300+ Varenumre

Vi har adgang til lagere i hele Europa

Sikker og hurtig betaling

Betalingskort, Mobilbetaling og EAN