Kurv

✔ Fri fragt ved Køb over DKK 1500 ✔

Betalings Ikoner

Caps/Huer

Tex-tryk har et stort udvalg indenfor kasketter / caps med tryk.

Der er rigtigt mange mennesker, der benytter caps i dag. Ikke alene beskytter dig øjnene mod solen, men caps er også blevet en beklædningsgenstand med en vis status. Desværre ryger noget af den status, når alle har den præcist samme cap / kasket på. Her kommer tryk på caps ind i billedet!

Hos Tex-tryk kan vi lave et tekstiltryk på dine caps. Du kan helt selv bestemme motivet. Du kan både få trykt tekst på dine caps, billeder eller hvad du ellers kunne have lyst til. Så længe at trykket passer til kaskettens størrelse, kan vi trykke på den.

Tryk på caps er en af de bedre måder at skille sig lidt ud med. At have unikt tøj på, som ingen andre har, er altid forbundet med en vis prestige. Det gælder selvfølgeligt også for tryk på caps.

Det tekstiltryk vi laver på caps er af den højeste kvalitet. Derfor falmer farverne på trykket ikke, og trykket kan sagtens tåle at blive vasket, hvis din cap bliver tilpas beskidt.

I denne kategori har vi også et par huer, vi kan lave det præcist samme tekstiltryk på. Tryk på huer foregår på samme måde – du kan selv vælge hvad, du gerne vil have trykt på din hue.

Vil du også gerne skille dig en lille smule ud? Tryk på caps er en af de bedste metoder! 

Skriv et svar
Fri fragt ved Køb over DKK 1500

Fragt fra DKK 60

Professionel Rådgivning

Over 40 års erfaring i Tryk og Broderi.

Mere end 6300+ Varenumre

Vi har adgang til lagere i hele Europa

Sikker og hurtig betaling

Betalingskort, Mobilbetaling og EAN