Kurv

✔ Fri fragt ved Køb over DKK 1500 ✔

Betalings Ikoner

Rentegning

For at få Tex-tryk til at rentegne jeres formater, skal I igennem følgende proces:

  • Send jeres motiv / logo i det format, I nu og engang har det i, i så høj opløsning som overhovedet muligt. En dpi (dots per inch, prikker per tomme) på over 300 er at foretrække for at sikre optimale resultater.
  • Er der tekst i jeres logo, og sendes dette i enten .pdf, .eps eller .ai, skal teksten laves om til kurver. Eventuelt er det dog også muligt at vedhæfte den font (skrifttype), der er brugt, hvorledes vi selv kan genskabe den præcise tekst.
    • Bruger du Adobe Illustrator kan du outline teksten for os ved at markere teksten, højreklikke den og vælge muligheden ”Create Otlines” – herefter bliver teksten automatisk outlinet og kan derved bruges til tryk.
    • Angiv venligst jeres farvekoder i logoet efter Pantenoneskalaen. Får vi ikke de præcise farvekoder, sjusser vi os selv frem til farverne, hvilke kan variere meget fra skærm til skærm. Vil du være sikker på det helt rigtige resultat, skal vi bruge farvekoderne i Pantenone-skalaen.
    • Send gerne et farvesepereret logo også – hvis ikke, du er i stand til dette, kan vi selv skabe et.

Som en god test kan du starte med at printe dit logo / motiv ud i det størrelse, vi skal trykke det med. Hvis resultatet ikke bliver godt med din printer, bliver det næppe særligt godt med vores trykmaskiner heller.

Des mere du hjælper os, des bedre et resultat kan vi give dig – men har du ikke tiden, kan du med denne vare lade os om bekymringen over filformater med videre. 

At printe logoer, billeder og tekst over på alle mulige former for tøj fra t-shirts til vinterjakker er ikke lige nemt. Blandt andet kræver det, at vi har det motiv, der skal trykkes på tøjet, i det rigtige filformat. Vi kan simpelthen ikke printe almindelige .jpg eller .png filer, da resultatet ville blive både dårligt, udtrykt og skævt.

For at trykke perfekte motiver har vi brug for enten .pdf.eps eller .ai filer – vi foretrækker vektorfiler. Har I jeres motiv i et af disse formater, kan I blot sende dette og lade være med at bekymre jer yderligere.

Vi er dog hos Tex-tryk godt klar over, at ikke alle har mulighed for selv at rentegne deres billeder til os. Derfor har vi oprettet denne mulighed, hvor vi klarer arbejdet med at rentegne jeres motiv til et ordentligt format for et lille beløb.

Skriv et svar
Fri fragt ved Køb over DKK 1500

Fragt fra DKK 60

Professionel Rådgivning

Over 40 års erfaring i Tryk og Broderi.

Mere end 6300+ Varenumre

Vi har adgang til lagere i hele Europa

Sikker og hurtig betaling

Betalingskort, Mobilbetaling og EAN