Kurv

✔ Fri fragt ved Køb over DKK 1500 ✔

Betalings Ikoner

Løbejakke

Søger du en løbejakke? Tex-tryk fører løbejakker af den højeste kvalitet fra mærket ID Identity. ID Identity er et mærke, der sætter kvalitet over kvantitet. Du kan sikkert finde en billigere løbejakke, end dem du finder herinde, men dem herinde holder i meget længere tid – derved bliver de også den billigste løsning på langt sigt!
Vi har både løbejakker til damer og til herre. En løbejakke dame er typisk lidt kortere og lidt mere slim end en løbejakke herre, men begge løbejakker er i den samme høje kvalitet. Vores løbejakker – både til damer og herrer – er lavet i åndbart og vindafvisende materiale. Især den sidste ting bliver du glad for. Der er ikke noget værre end at cykle med kraftig modvind imod en. Med en ordentlig løbejakke vil dette ikke føles som et problem.
En løbejakke fra Tex-tryk er ikke ligesom alle andre løbejakker; Vi kan nemlig levere et tryk på løbejakkerne. Trykket skabes via tekstiltryk. Det betyder, at der ikke er nogen grænser for, hvad du kan få trykt på dine løbejakker. Der er mulighed for navn, et billede, familie eller logoet for en løbeklub, du er med i – eller den løbeklub, du kan starte. Des flere løbejakker du har brug for, des billigere en stykpris kan vi levere.
En løbejakke dame er derudover en ganske udmærket gave. En løbejakke er langt mere personlig end mange andre ting, man får i dag.
Du er altid velkommen til at spørge os – vi er eksperter i tryk på tøj!
Skriv et svar
Fri fragt ved Køb over DKK 1500

Fragt fra DKK 60

Professionel Rådgivning

Over 40 års erfaring i Tryk og Broderi.

Mere end 6300+ Varenumre

Vi har adgang til lagere i hele Europa

Sikker og hurtig betaling

Betalingskort, Mobilbetaling og EAN