Billigt sportstøj

Billigt sportstøj er en særdeles eftertragtet vare. Dette er ikke udelukkende tilfældet for private, der blot ønsker at løbe sig en tur og at løfte nogle vægte fra tid til anden, men i lige så høj grad for virksomheder, der ser et markedsføringspotentiale i billigt sportstøj. Ved at indkøbe billigt sportstøj, lave et tryk på dette og omdele det gratis til større begivenheder såsom Feminas kvindeløb eller DHL stafetten eksempelvis i København, Århus, eller Odense, er det muligt at opnå massiv synlighed, der spreder sig selv som ringe i vandet.

Derfor er det også relevant at tænke på, hvorvidt billigt sportstøj også er lig med dårligt ditto produceret under ringe forbehold. Sådan behøver det heldigvis ikke at forholde sig – de danske trykkerier og sportsbutikker er spækket med eksempler på funktionsdygtigt og billigt sportstøj indkøb til en billig pris, der som følge af engroskøb, en lav avance og en stram forretningsfilosofi kan sælges videre som særdeles billigt sportstøj selv med tryk på.

Knap så billigt sportstøj fra Nike og Adidas koster også få penge at producere, men her er der til gengæld tale om en helt anden type af avancer. Disse undgår du med ligeså godt billigt sportstøj fra andre producenter, hvor mærket på brystet dog ikke er med til at trække prisen i den (for forbrugeren) forkerte retning.

Som et ekstra tip kan du som virksomhed indkøbe store mængder af samlet billigt sportstøj på én gang og opnå endnu større rabatter. Køb eksempelvis billigt sportstøj i form af løbesæt med en læbetrøje og løbebukser og et par løbestrømper, få det hele sendt til et trykkeri og del det ud gratis til løb. Du får ikke alene reklame, men også en god portion goodwill, der er svært at prissætte – om end den endelige prissætning med garanti ville være lavere end det beløb, du har måttet smide for billigt sportstøj med tryk på. Billigt sportstøj er en genial vej til sublim markedsføring! Vi forhandler også andet markedsførings materiale som Tote bags med tryk 

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.