Kurv

✔ Fri fragt ved Køb over DKK 1500 ✔

Betalings Ikoner

Portwest Arbejdstøj – kvalitet når det er bedst

Er kun det bedste god nok til jeres virksomhed, bør I tage et kig på arbejdstøj fra Portwest. Tøjet i Portwest´s sortiment er nemlig kendt for at være på forkant med de nyeste produktionsteknikker og standarder, og det er noget der kan mærkes i den daglige brug af arbejdstøjet. Materialerne der er brugt under fremstillingen af Portwest arbejdstøj er i særklasse, hvilket resulterer i et godt og gedigent produkt, som holder til at blive brugt dag efter dag.

Miljøvenligt Portwest Arbejdstøj

Værner I om miljøet? Og har i sågar en CSR-strategi med krav til de indkøb som i foretager? Så er miljøvenligt arbejdstøj et must buy! Mange af Portwest modeller (Standard-, Neon- samt Casual Zone) er ekstraordinært miljøvenlige, og blandt andet EU-Blomst certificeret. Med valget af EU-Blomst certificeret arbejdstøj er du sikret at arbejdstøjet er blandt det arbejdstøj på markedet, som belater miljøet så lidt så muligt. Alle tekstiler fra Portwest er desuden Øko-Tex certefikeret, hvilket betyder at arbejdstøjet ikke skader dine medarbejderes sundhed.

Portwest arbejdstøj med tryk – det er jeres valg

Alt vores arbejdstøj hos Tex Tryk kan leveres med eller uden tryk, og det er derfor op til jeres virksomhed at bestemme om i ønsker tryk på jeres Workzone arbejdstøj, eller om i ønsker Portwest Poloshirt. Der er både fordele ved at vælge tøjet hhv. med og uden tryk, så det er derfor umuligt at sige hvorvidt den arbejdstøj med tryk eller uden tryk er den bedste løsning. Eksempelvis er tøj uden tryk både billigere, samt kan leveres hurtigere end med tryk. Arbejdstøj med tryk på tøj derimod kan benyttes til at modvirke svind, samt til at branding, eller at hver enkel medarbejder altid får det samme tøj tildelt. Vi har mulighed for at trykke alt fra firmalogo til individuelt navnetryk, alt efter ønsker og behov.

Pris eller kvalitet?

Pris og kvalitet behøver ikke at hænge sammen – men det er tit det gør! Vi oplever derfor tit at vores kunder i sidste ende kan spare penge, ved at vælge ekstra holdbare mærker af arbejdstøj, som holder længere end visse noname mærker. Derfor bør I ikke udelukkende kigge på prisen når I køber arbejdstøj. Mærker såsom Portwest kan på papiret synes dyre end andet arbejdsbeklædning. Men husk på at det er på den lange bane, at de samlede omkostninger viser sig!

 

Desværre er Portwest produkterne endnu ikke lagt i vores webshop. Ønsker du at købe et større parti af Portwest arbejdstøj, så kontakt os derfor på telefon +4598101088

Skriv et svar
Fri fragt ved Køb over DKK 1500

Fragt fra DKK 60

Professionel Rådgivning

Over 40 års erfaring i Tryk og Broderi.

Mere end 6300+ Varenumre

Vi har adgang til lagere i hele Europa

Sikker og hurtig betaling

Betalingskort, Mobilbetaling og EAN

0.00 kr.
  • I Alt (Inkl. Opstart): 0.00 kr.