Kurv

✔ Fri fragt ved Køb over DKK 1500 ✔

Betalings Ikoner

Security- og vagt tøj

Driver eller ejer du et vagtfirma, en vagtvirksomhed, eller anden form for forretning, der arbejder med security? I så fald, er det ikke ualmindeligt at i benytter tøj, med jeres firmanavn samt ordet “VAGT” eller “DØRMAND“. Sagen er nemlig den, at lovgivningen i de fleste tilfælde kræver, at I skal benytte beklædning der mest af alt minder om en uniform – det som vi hos Tex Tryk har valgt at kalde for vagt tøj.

Eksperter i kundetilpassede løsninger inden for vagt tøj 

Tex Tryk er et stolt dansk trykkeri- og broderifirma, der igennem de sidste mange år har leveret kundetilpassede tekstiler, til alle former for virksomheder, offentlige som private, i både ind- og udland. Vi er leveringsdygtige i et hav af forskellige jakker, som alle kan udstyres med enten broderi eller tekstiltryk. Vi laver jævnligt specielopgaver, hvilket blandt andet inkluderer reflekstryk, der er særligt velegnet til vagtvirksomheder, grundet den ekstra synlighed dette medfører når jakkerne benyttes i nattelivet. Vores udvalg spænder bredt, og vi har derfor mulighed for at lave alt fra eksklusive skjorter med VAGT-tryk, til vind-og vandtætte skaljakker målrettet udendørs brug. Vores store sortiment medfører også, at vi kan tilbyde jer vagt tøj i en kvalitet, som kan tåle at blive brugt – godt vagt tøj er et arbejdsredskab, hvorfor der ikke er plads til at “gå ned i kvalitet” for at spare nogle få hundrede kroner.

Med valget at Tex Tryk som din leverandør af security tøj eller dørmand tøj, får du en virksomhed som igennem de sidste år har leveret produkter til en stor del af Danmarks natteliv. Vi har til huse i Ålborg, og leverer derfor jævnligt vagt tøj til Jomfru Anegades mange barer og diskoteker. Skal I være vores næste tilfredse kunde? Kontakt os i dag på tlf. 9810 1088 for en gratis og uforpligtende snak.

Skriv et svar
Fri fragt ved Køb over DKK 1500

Fragt fra DKK 60

Professionel Rådgivning

Over 40 års erfaring i Tryk og Broderi.

Mere end 6300+ Varenumre

Vi har adgang til lagere i hele Europa

Sikker og hurtig betaling

Betalingskort, Mobilbetaling og EAN

0.00 kr.
  • I Alt (Inkl. Opstart): 0.00 kr.