✔ Fri fragt ved Køb over DKK 1500 ✔

Betalings Ikoner

Løbetights

Står du og mangler løbetights? Tex-tryk fører et udvalg over løbetights i meget høj kvalitet. Som løber ved du sikkert, hvor vigtigt det er at udstyret er i orden. Der er ikke noget, der kan ædelægge en udmærket løbetur, som et par kradsende løbetights, der sidder alt for stramt. De løbetights vi fører fra mærket ID Identity er lavet med løsninger in mente. De er lavet for at løse de problemer, der ofte er med løbetights under en ellers udmærket løbetur. Derfor er der blandt andet indført følgende ting med ID Identitys løbetights:
Vores løbetights er svedtransporterende. Svedtransporterende løbetights er et must i dag. Med svedtransporterende løbetights bliver sved ledt væk gennem det åndbare materiale. Du begynder hurtigt at værdsætte funktionen, når først du har prøvet den.
Vores løbetights er lavet i stretchmateriale. Stretchmaterialet sikrer, at dine løbetights ikke sidder ubehageligt. Med stretchmaterialet sidder din løbetights tæt, men på den behagelige måde. De er ikke for løse, og løbetightsne klemmer heller ikke. Stretchmaterialet sikrer den optimale blanding.
Vores løbetights er med flade sømme. Flade sømme på løbetights er udelukkende for behagelighedens skyld. Ingen sømmer der river mod benene er efterhånden det mindste du kan forvente af dine løbetights.
Derudover har Tex-tryk selvfølgeligt mulighed for at levere tryk på dine løbetights. Trykket kan placeres mange forskellige steder og skabes via tekstiltryk. Motivet på trykket er helt op til dig. Vil du have dit navn på? Dine initialer? Din løbeklubs logo? Alt kan lade sig gøre!
Trænger du til at komme i gang med at løbe? Et par gode løbetights er første skridt på vejen!

Skriv et svar
Fri fragt ved Køb over DKK 1500

Fragt fra DKK 60

Professionel Rådgivning

Over 40 års erfaring i Tryk og Broderi.

Mere end 6300+ Varenumre

Vi har adgang til lagere i hele Europa

Sikker og hurtig betaling

Betalingskort, Mobilbetaling og EAN