Kurv

✔ Fri fragt ved Køb over DKK 1500 ✔

Betalings Ikoner

Løbejakke med refleks

En løbe t-shirt med reflex / refleks kan hurtigt vise sig at være en rigtig god idé. Nyder du, som mange andre, at løbe udenfor, er det næsten en nødvendighed. En overtræksvest til dit løbetøj har det formål, at gøre opmærksom på din tilstedeværelse. Løber du f.eks. om aftenen udenfor, kan det være utroligt svært for biler at få øje på dig. Det ændrer en refleks løbe t-shirt. På den måde bliver du altid set, lige meget hvor du løber. En løbe t-shirt med refleks kan i mange tilfælde være med til at forebygge ulykker.
Derudover kostet en løbevest med refleks eller en overtrækstrøje med refleks stort set ingenting. Det er en utroligt lille pris for at sikre dig selv i trafikken mod diverse ulykker.
En løbe t-shirt / løbevest med refleks vil selvfølgeligt ikke gøre din løbetur sværere end den er i forvejen. Løbe t-shirtsne er lavet i åndbart materiale, der ikke forhindrer sveden i at komme ud. Derudover er vores løbeveste med refleks faktisk vindafvisende og vandafvisende – en løbevest med refleks kan hurtigt vise sig at være en ven i nøden, hvis du først er ude at løbe, og det begynder at regne!

Skriv et svar
Fri fragt ved Køb over DKK 1500

Fragt fra DKK 60

Professionel Rådgivning

Over 40 års erfaring i Tryk og Broderi.

Mere end 6300+ Varenumre

Vi har adgang til lagere i hele Europa

Sikker og hurtig betaling

Betalingskort, Mobilbetaling og EAN