Jogging bukser (ST797)

168.75 DKK

Få hyggetøjet i hus med et par jogging bukser fra Tex-tryk

Der findes bare ikke noget som et par behagelige jogging bukser til at fuldende dagen med. Hvis bare man kunne hoppe i et par komfortable bootcut pants, der bare kan bruges i alle situationer.

Varenummer (SKU): ST797
Ryd

Beskrivelse

Jogging bukser mænd

Tex-tryk.dk har jogging bukser til kvinder såvel som til mænd, der alle kan fås i forskellige farver og størrelser. Jogging bukserne er lavet af det yderst behagelige og komfortable materiale bomuld, der gør dem virkelige bløde at have på. Bomulden udgør 65 %, hvor polyester udgør 35 %. Hvad kunne være bedre? Det betyder, at du kan gå rundt i dine jogging bukser en hel dag uden at føle ubehag. Du vil rent faktisk ikke have lyst til at tage dem af, når dagen er omme. Jogging bukserne hedder normalt bootcut pants, og dette navn angiver, at de har en længde, der går ned til anklerne. De kan kombineres med alt slags tøj, og er i virkeligheden ganske neutrale i dets udtryk. Derfor kan du sagtens kombinere dem med en smart t-shirt eller en behagelig hættetrøje.

 

Jogging bukserne er justerbare, hvilket vil sige, at du kan spænde dem ind i livet med den hvide snøre. Den hvide snøre giver et lækkert look, og bevarer det simple design i jogging bukserne.      

Hvad er materialet bomuld?

Materialet bomuld, som jogging bukserne er lavet af, er lavet af naturfiber. Bomuld bliver fremstillet af frøuld udvundet fra forskellige arter af bomuldslægten. Den hyppigst brugte og mest anvendelige er fra den mexicanske plante Gossypium Hirsutum, der er ganske god til at producere tøj med. Dette bliver planten faktisk specielt brugt til. Der findes egentligt utroligt mange forskellige planter i bomuldslægten, men de bruges ikke til at producere tøj med. Materialet bomuld er blevet dyrket de sidste 3000 år, så det har en helt utrolig historie med i bagagen, og siden hen har man udviklet materialet til den bedste kvalitet.

 

Faktisk bliver det meste tøj lavet af bomuld, da det er et yderst behageligt og blødt materiale. Derfor er det også super dejligt at have på en hel dag, og det kan sidde tæt på kroppen uden at kradse og give ubehag. Derudover er det også et materiale, der er fugtabsorberende, hvilket bare gør jogging bukserne endnu mere anvendelige til enhver situation. 

Hvordan vedligeholder jeg bedst mine joggingbukser?

Hvis dine jogging bukser er ubehandlet ville de normalt kunne klare en vask på 95 grader, men hvis dette ikke er tilfældet, skal du være opmærksom på det følgende. Hvis dine jogging bukser er blevet behandlet, vil de normalt kunne klare en vask på ikke mere end 30 til 40 grader. Du vil kunne finde de specifikke anbefalinger til netop dine jogging bukser i vaskeanvisningen på indersiden af bukserne. Hvis dine jogging bukser sidder meget kropsnært, vil det være en fordel at vaske dem på 60 grader. På den måde forhindrer du eventuelle bakterier i at blive siddende i bukserne, og de bliver naturligvis også helt rene.   

  • Kvalitet: 65 % bomuld / 35 % polyester
  • Vægt: 240 g/m²
  • New fleece
  • Box: 20 stk., pakke: 1 stk.

Jogging bukser (ST797)

Yderligere information

Vægt 0.24 kg
Vælg Farve

Sort, Antracit

Størrelse

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Vær den første til at anmelde “Jogging bukser (ST797)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.