Expert Pakbare overtræksbukser

611.25 kr.

611.25 kr.

Størrelse
This option is required
XS S M L XL XXL
Farve
This option is required
Sort Dark Navy
Clear selection
Total:
Pris pr. stk:

Betalings Ikoner

 Vi er glade for at kunne præsentere vores nyeste tilføjelse til sortimentet – Craghoppers Expert Pakbare overtræksbukser.

Disse overtræksbukser er perfekte til udendørs eventyr, uanset om det er vandring, camping eller en dag i naturen. Med en afslappet pasform og elastik i linningen med træksnor, er de behagelige at have på hele dagen. De er lavet af 100% polyamid og beklædt med 100% polyester, som gør dem både holdbare og vandafvisende.

Craghoppers Expert Pakbare overtræksbukser er Bluesign-godkendt og har en AquaDry-membranpolyester 2.5 L med EcoShield DWR, som giver ekstra beskyttelse mod regn og vind. Der er også lynlåse ved anklen med hagebeskyttelse og justeringsmekanisme, så du kan tilpasse dem efter behov.

Men det bedste ved disse overtræksbukser er deres bæredygtige egenskaber. De er lavet af genanvendt polyesterbeklædning og genanvendte lynlåsbånd, og der blev genanvendt ca. 16 PET-flasker for at fremstille dem. Så ikke kun er de perfekte til udendørs eventyr, men de er også et skridt i den rigtige retning mod en mere bæredygtig fremtid.

Så hvis du leder efter en pålidelig og holdbar løsning til dine udendørs eventyr, så er Craghoppers Expert Pakbare overtræksbukser det perfekte valg. Køb dem i dag og oplev selv, hvorfor de er et must-have for enhver eventyrer derude.

  • Primær: 100 % polyamid/Beklædning: 100 % polyester
  • EN343-3 Bluesign-godkendt AquaDry-membranpolyester 2.5 L med EcoShield DWR, genanvendt polyesterbeklædning og genanvendte lynlåsbånd
  • Afslappet pasform
  • 2 lommer
  • Begge med lynlås
  • Elastik i linningen med træksnor
  • Lynlås i anklen med hagebeskyttelse og justeringsmekanisme
  • Der blev genanvendt ca. 16 PET-flasker til at fremstille dette product

Størrelses skema:

Expert Pakbare overtræksbukser

Yderligere information

Farve

Sort, Dark Navy

Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL

Køn

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Expert Pakbare overtræksbukser”