Studietur

Trøjer til studie- og skolebrug

Skal I på studietur, eller varer det snart ikke længe, før at jeres veje skilles i klassen, når jeres uddannelse er færdiggjort? Og ønsker i et minde, som i kan have mange år fremover? Så står vi klar til at hjælpe! Vi er en stolt dansk trykkerivirksomhed, som med over 30 års erfaring ved, hvad vores kunder forventer. Vi benytter udelukkende stabile og kvalitetsbevidste leverandører af trøjer, samt holdbare og slidstærke trykmetoder.

Studietrøjer, studieturstrøjer, klassetrøjer, årstrøjer og efterskoletrøjer er alle fagord, som dækker over én og samme ting: personligt tilpasset tøj, som laves til en skole eller klasse, som ønsker et minde som de alle kan have i mange år fremover. Nogle af vores kunder vælger den klassiske studietrøje med hætte, hvorimod andre vælger sweatshirts eller t-shirts – ja vi har sågar nogle, der vælger en skjorte som klassetrøje. Med andre ord er mulighederne mange – og man fristes næsten til at sige, at det kun er fantasien der sætter grænserne!

Mange muligheder for studietrøjer med tryk

Som en af landets største trykkeri- og broderivirksomheder, kan vi tilbyde et hav af forskellige trykfarver til jeres studietrøjer. I bestemmer helt selv placeringen samt størrelsen på jeres tryk – samt ikke mindst antallet af tryk. Ønsker i eksempelvis individuelt navnetryk på studietrøjen, samt skolelogo på forsiden af trøjen? Eller har i nok i et flot rygtryk? Uanset hvad kan vi hjælpe – og vi vil med glæde råde og vejlede jer, så i ender med de perfekte studietrøjer med tryk!

Value for money – gå ikke nødvendigvis efter den billigste pris

Hættetrøjerne eller sweatshirtene som bruges til studietrøjer, fås i et hav af forskellige modeller, og herved i et hav af forskellige kvaliteter. Det samme gælder for så vidt for trykmetoderne der benyttes, da ikke alle trykmetoder har samme holdbarhed.

Som fattig studerende på SU, kan det være rigtig fristende at tage den billigste leverandør af studietrøjer, uden først at overveje materialer og kvalitet. Alligevel anbefaler vi, at i på forhånd tænker jer godt om, inden i vælger den første og bedste løsning – jeres studietrøje skal trods alt bruges i et godt stykke tid fremover, og så er det trist hvis studieturstrøjen bliver kedelig at se på undervejs, fordi at tekstilet er billigt, og trykket lavet af en tilfælde garagetrykker.

Vi er hverken de dyreste eller de billigste i vores branche – men vi leverer et godt stykke håndværk til en fair pris. Ydermere slipper i helt for pressende sælgere, der i samme ombæring prøver at sælge alt muligt skrammel med, som i alligevel ikke har behov for. Vi foretager intet opsøgende salg ude på skolerne, har ingen luskede fordele for trøjeansvarlige, eller har pressende sælgere der kimer elevrådet og klasserne ned – det synes vi nemlig er dårlig stil.

Hvordan kommer vi i gang?

Vi er selvfølgelig behjælpelige med alt der kræves, før at vi afsender studietrøjerne til jer. I behøver ikke at bekymre jer om mærkelige filformater, og andre tekniske ting – så længe at jeres trykfiler, er i høj opløsning, hjælper vi gerne med alt det tekniske. Ønsker i at tegne trykket i hånden, anbefaler vi dog, at I tegner med en sort touch på hvidt og ulinjeret papir, da dette giver det bedste resultat. Vælger i herefter at indscanne dokumentet, skal i huske at vælge de højeste kvalitetsindstillinger i scannerprogrammet.

Skulle I få behov for hjælp, sidder vi klar på telefonerne til at hjælpe. I kan fange os på tlf. 98 10 10 88, uanset om det er årstrøjer, klassetrøjer, efterskoletrøjer eller studieturstrøjer som i skulle have behov for. Skulle I vælge at arbejde videre med os, så husk på, at vi har over 30 års erfaring indenfor studeitrøje branchen

 

Både for unge i den almindelige folkeskole, i gymnasiet og på videregående uddannelser er studietrøjer et meget interessant punkt – og et punkt, der under ingen omstændigheder må undlades på en studietur, hvor studietrøjer med tryk står som et godt minde efter turen. Vi har i mange år leveret tusindvis af studietrøjer med tryk til danske unge under uddannelse i hele landet!

Vores studietrøjer bliver skabt med tryk efter jeres ønske. Det er typisk et motiv med alle studerendes signatur, et fælles billede med klassens initialer eller en tredje model, der vælgers til studietrøjerne. Sørger I blot for at skabe dette motiv, så sørger vi for at placere det for eller bag på en af vores mange tilgængelige studietrøjer i forskellige former og farver.

En af de bedste ting ved at købe studietrøjer med tryk hos os er, at vi har mulighed for at tilbyde studietrøjerne til meget få penge. Vi indkøber studietrøjer i stort antal til lave priser og har vores egen tekstiltrykker, hvorved vi har skåret et par led af den normale proces. Studietrøjer med tryk behøver ikke at koste meget mere end et par øl til gymnasiefesten, når de købes det rigtige sted. Og selvom vores studietrøjer er super billige, er vi naturligvis ikke gået på kompromis med kvaliteten, der stadigt ikke kan sættes en finger på!

Studietrøjer er en unik del af det at være studerende i dagens Danmark. Snyd ikke jer selv for oplevelsen og de minder, der følger med de lækre studietrøjer med tryk, også når uddannelsen er overstået og I er spredt for alle vinde. Lad samtidigt et ordentligt firma tage sig af at trykke studietrøjerne, så disse ikke mister trykket i vask eller går i stykker efter et par ugers brug. Studietrøjer er en af vores specialiteter – og det glæder vi os til at vise jer!

Til studieturen i gymnasiet eller anden lignende videregående uddannelser hører sig især en ting til: studieturstrøjer! Som et minde om turen efter dennes afslutning er studieturstrøjer en ting, I for alt i verden ikke må glemme. En cykel fungerer skidt med flade dæk, og en studietur er ligeledes ikke fuldendt uden et sæt studieturstrøjer til alle deltagende!

Vi er klar til at trykke på jeres studieturstrøjer. Leverer I motivet, sørger vi for at trykke det anviste motiv præcis hvor, I ønsker det på studietrøjen i god tid inden afgang. Vi har et væld af lækre trøjer både med og uden hætte og i mange farver fra sort til hvid og blå til rød på lager. Vores studieturstrøjer er blevet benyttet bredt af danske elever på studieture overalt i landet de sidste mange år, og vi ser ingen grund til, at dette skulle ændre sig foreløbigt.

Vi står klar med assistance med hele studieturstrøjer processen fra idé til trøjerne ankommer til uddannelsesinstitutionen. Sørger I blot for at give os et motiv, trykker vi det på de trøjer, I bedst kan lide og skaber derved et sæt perfekte studieturstrøjer. Simpelt, hurtigt, billigt og nemt!

Skal I på studietur? Studieturen på diverse ungdomsuddannelser er en fantastisk oplevelse, der måske er den af slagsen, I vil have nemmest ved at huske, når huen er sat på hovedet og formler i matematik igen er glemt. Studieturen er dog ikke komplet uden visse ting, heriblandt studietrøjer.

Studietrøjer til din studietur er nemlig, hvad en lommeregner er for matematik – rigtigt ærgerligt at undvære! Ikke alene har I på din studetur mulighed for at identificere jer med klassekammeraterne, men I har også et fælles minde fra turen, I kan blive ved med også at bruge efter turen. Alle, der tager på studietur, får også nogle lækre studietrøjer. Sådan har det altid været, og sådan bør det da også være!

Studieturstrøjer til alle destinationer

Vi har meget lang tids erfaring med tryk af studietrøjer til studieturen. Hvad end din studietur har Zagreb, Firenze eller Lyon som destination, har vi mulighed for at give studieturen et ekstra skud gas ved at lave nogle lækre studietrøjer. For trøjer til studieturen, har vi blot brug for det billede, der skal printes – så sørger vi for resten og leverer alt tøjet i god tid, inden den kommende studietur bliver fyret af. Skal du på en i forvejen dyr studietur, har du desuden mulighed for at spare nogle af pengene ved at købe billige studieturstrøjer hos os!

Planlægningen af en studietur er ingen nem opgave. Der skal sikres rejsebilletter, destinationer og meget andet, men vi kan lette processen en smule ved at tage os af det specialprintede tøj til studieturen i god tid. Især, hvis budgettet presser en smule, kan det at købe tøj til en studietur hos os være en god idé, da vi har mange muligheder for at lave både dyrt og billigt tryk på mange forskellige modeller af tøj.

Trøjer til studieturen kan købes billigt her! Tryk på trøjer

Året på en efterskole er en helt unik ting, der er alt, alt for hurtigt overstået. Dog er det muligt med efterskoletrøjer at bevare en del af minderne. Vores efterskoletrøjer leveres med et tryk med præcis det motiv, I har lyst til, være det en fælles tegning, et billede eller en tredje ting – husk året på efterskolen på den bedst mulige måde med vores efterskoletrøjer!

Skoletrøjer er populære på tværs af alle former for uddannelser, men efterskoleåret er nu alligevel helt særligt, da der her er et unikt hensyn også til det sociale synspunkt. Desværre går året alt for hurtigt, og lige pludseligt er alle i gang med videregående uddannelser. Men efterskoletrøjerne eksisterer også efter sidste skoledag og i mange, mange år efter denne, hvor du har mulighed for at bære den.

Og så er det desuden næsten umuligt at holde en rigtig genforening med alle menneskerne fra efterskolen uden en ægte efterskoletrøje!

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.