Billig sikkerhedsvest med tryk ISO EN 20471

Billig sikkerhedsvest med tryk og reflekser.

Vores refleksveste med tryk er i en rigtig god kvalitet. Den billige sikkerhedsvest er godkendt i henhold til ISO EN 20471 standard og må derfor bruges som en del af den beklædning som sammen giver en.

Vi kan lave tryk på disse meget billigt da vi anvender en fototransfer som kan laves uden startomkostninger.

Godkendt i henhold til ISO EN 20471 standard.

Med velcro-lukning på front. Info om ISO EN 20471

Vores tilbud på Gul refleksveste med tryk er altid et af landets billigeste og kan leveres meget hurtigt 1-2 dage fra bestilling.

Udover de sikkerhedsveste du ser her over har vi også en udvalg af sikkerhedsveste i forskellige farver 

 

Som du kan se har vi en del forskellige sikkerhedsveste i farver mellem farverne finder du sikkerhedsveste i blå, navy blå, orange, gul, rød, grøn, sort dette er perfekt til holdsport eller måske børnehaver som gerne vil have en farve til hver stue ved da selv det kunne have været en god ide da jeg selv gik i børnehave på rød stue.

Refleksveste til børn

Denne refleksvest til børn er en vi har i kikkerten til at blive den nye farorit til børn, her ser vi reflekserne sidde på skrå og ikke vandret som på “normale” refleksveste

Trafikveste – Vejveste

I en af vores andre serier af vejveste eller trafikveste som de kaldes har vi en som findes i store størrelser.

Billige sikkerhedsveste med tryk

Du kender det sikkert godt. Du er ude og gå eller cykle en tur i trafikken og føler dig utryg ved de mange biler, da du er bange for, de ikke lægger mærke til dig. Her kan en god sikkerhedsvest med reflekser være med til at sørge for noget ekstra sikkerhed ved at gøre dig mere synlig. Vores billige sikkerhedsveste er ovenikøbet med tryk, så du kan skrive dit helt eget budskab på din, så den bliver helt unik. Trykket er billigt, da vi benytter noget, der hedder fototransfer, som kan laves uden startomkostninger.

Hvorfor have tryk på en refleksvest?

Der kan være mange grunde til at ville have et tryk på en refleksvest. Det kan f.eks. være en billig måde at reklamere for noget, men det er ikke den eneste mulighed. Ved at have tryk på din refleksvest, kan du gøre mere end bare at blive mere synlig for omgivelserne. Du kan nemlig også fortælle dem, hvem du er. Hvis du er sammen med en gruppe mennesker, som bør kende dit navn, kan du få trykt dit navn på din vest. Så kan folk se, hvad du hedder, så de ikke behøves at spørge, hvis de glemmer det. Hvis I er en rigtig stor gruppe af mennesker, hvor ingen kender hinanden kan det være, det endda giver mening, hvis alle har en vest med navn på.

Det kan også være, dig og nogle venner har lavet en løbeklub, hvor i mødes tidligt om morgenen for at løbe. Derfor foretrækker I at løbe i refleksveste, så I er til at få øje på, men hvorfor ikke skrive navnet på jeres løbeklub, på vestene? På den måde kan vestene måske komme til at føles som jeres fælles løbeuniform og samtidig kan andre også se, hvem I er.

Der er altså masser af forskellige grunde til at ville have sikkerhedsveste med tryk. Det handler bare om at bruge fantasien.

En flot refleksveste med tryk

Når du hører ordet ’refleksvest’ eller ’sikkerhedsvest’, tænker du sikkert på en gul refleksvest, men behøves den egentlig være gul? Det gør den selvfølgelig ikke, og der findes jo så mange andre flotte farver. Det kan jo være, du ikke bryder dig om den gule farve, men så kan du måske finde en anden, der passer bedre til dig. 

Vores sikkerhedsveste med reflekser fås i et væld af farver. Hvis du synes rød eller grøn klæder dig bedre, kan du overveje en grøn sikkerhedsvest eller en rød sikkerhedsvest. Det kan også være, du gerne vil have, at din sikkerhedsvest med reflekser er lidt mere neutral at se på. Så kan det være, den sorte sikkerhedsvest er noget for dig. 

Bare fordi, der er tale om en praktisk refleksvest, gør det jo ikke noget, hvis den også har en farve, du kan lide. Du kan se vores udvalg af farver her på siden.

Smarte refleksveste til børn

Børn er mindre end voksne og sommetider svære at få øje på i trafikken. Derfor er det kun naturligt, hvis du gerne vil have en måde at gøre dem mere synlige på. Denne refleksvest til børn kommer i et bredt udvalg af farver og med smarte reflekser, der vender skråt i stedet for vandret. 

Fordi de findes i flere farver, er refleksvestene en oplagte måde at dele børnene op i grupper. Det kan f.eks. være, I er nogle skoleklasser afsted på tur. Så kan de forskellige farver være en fantastisk måde for børnene og lærerne at kunne se, hvem der hører til hvilken klasse. Den ene klasse kan få en gul refleksvest, den anden klasse kan få en orange refleksvest, osv.

Refleksveste til børn kan dog også bruges i andre sammenhænge end ude i trafikken. Det kan være, du har købt en masse refleksveste til skoleklasserne, så de er til at få øje på i trafikken, men derfor kan de jo også bruges til andet. Det kan være, skoleklasserne ofte dyrker sport mod hinanden, f.eks. til idræt. Så kan I finde de farvede refleksveste frem igen til at opdele holdene. Det kan f.eks. være, I laver en fodboldturnering. Refleksveste i forskellige farver er en oplagt måde at kende forskel på de forskellige hold, og børnene vil også hurtigt kunne kende forskel på medspiller og modspiller. 

Trafikveste med lommer og lynlås

Der findes også mange brancher, hvor man bruger refleksveste i forbindelse med arbejde. Forestil dig at være på arbejde i din refleksvest, ude i trafikken, og du bliver nødt til at have en masse småting med dig, fordi arbejdet kræver det. Så må en refleksvest gerne gøre lidt mere end bare at øge din synlighed. Den må gerne have noget opbevaringsplads. Heldigvis sælger vi trafikveste eller vejveste, som har en masse gode lommer, så du har mulighed for at opbevare en masse småting. Trafikvesten er nem at tage af og på, takket være den praktiske lynlås.

EN ISO 20471 certificeret sikkerhedsvest

Der findes mange brancher, hvor det er vigtigt med en høj synlighed for at undgå ulykker. Sikkerhed er vigtigt, også i forbindelse sikkerhedstøj, der har til formål at gøre en person mere synlig. I vores udvalg kan du derfor også finde en billig sikkerhedsvest, der er godkendt i henhold til EN ISO 20471. Det vil altså sige, at der er nogle bestemt krav, som sådan en sikkerhedsvest lever op til. Du kan læse mere om EN ISO 20471 her https://www.iso.org/standard/42816.html

Vis at du er vigtig med en sikkerhedsvest

Det kan være, du forbinder en gul sikkerhedsvest med autoritet, og dette er helt forståeligt. Ofte ser man sikkerhedspersonel, som er iført gule sikkerhedsveste med reflekser, hvilket er med til at signalere, at de er vigtige, og at det er dem, som bestemmer. Det kan f.eks. være, du har været til koncerter, hvor det ikke er var svært at få øje på de gule veste, heller ikke selvom, der var proppet med mennesker. 

I nogle sammenhænge kan en sikkerhedsvest altså være med til at vise, hvem der bestemmer, samtidig med at den gør personen, som går med den, mere synlig. Det kan dog være, at du gerne vil være helt sikker på, at der ikke er nogen tvivl om, hvilken vigtig rolle, personen har, og her er det igen oplagt at få lavet et tryk på vesten. F.eks. kan du skrive ’sikkerhedsvagt’ på den, så der ikke er nogen tvivl. Dette er især relevant, hvis der er folk i forskellige roller, som alle går med sikkerhedsvest. Så kan der f.eks. stå ’billetkontrollør’ på nogle veste og ’sikkerhedsvagt’ på andre, så det er til at kende forskel. 

Sommetider kan du også gøre jobbet en smule nemmere ved at reklamere lidt på samme tid. Hvis der i en eller anden sammenhæng skal sælges billetter og billetkontrollørerne får refleksveste med tryk, kan der f.eks. trykkes ’billetkontrollør’ på vesten og nedenunder kan prisen for en billet trykkes. På den måde kan en refleksvest med tryk reklamere for billetpriserne og forhåbentlig gøre jobbet en smule nemmere, da folk har nemt ved at regne ud, hvad en billet koster uden at skulle spørge først.  

Hvis bilen går i stå

Har du nogensinde været ude for, at bilen pludselig går i stå af den ene eller anden grund, måske endda på motorvejen? Det kan være, du har været ude for, at du skulle ud og sætte advarselstrekanten op. Det er aldrig særlig sjovt, når bilen går i stå, og det er heller ikke sjovt at skulle stige ud af bilen, måske endda midt i trafikken. I sådan en situation er det rart at have en sikkerhedsvest, du kan tage på.

Det kan derfor være en god idé at tage sine forholdsregler og købe en sikkerhedsvest med reflekser, på forhånd, der kan ligge i bilen. På den måde er du bedre forberedt, hvis bilen pludselig går i stå. Måske du endda vil overveje at anskaffe mere end blot en enkelt, i tilfælde af at der er flere i bilen, som pludselig skal ud og stå i trafikken.

Selvom du ikke står og mangler en sikkerhedsvest med reflekser lige nu, kan du altså godt risikere, at der opstår en situation i fremtiden, hvor du ville ønske, du havde en. Derfor kan der godt være grund til at overveje, om du skal anskaffe dig en eller flere, i tilfælde af at der pludselig opstår en nødsituation, hvor den kan være brugbar.

Nemt at tage af og på

En refleksvest er ikke svær at tage af og på, og mange af dem fylder ikke særlig meget. Dette er værd at huske, hvis det der afholder dig fra at købe en, er, at du ikke har brug for at gå med den hele dagen. Det kan være, du kun har brug for den i en kort periode af dagen, hvorefter du gerne vil have dit almindelige hverdagstøj på. Så kan du altid tage vesten af og lægge den i en taske. Så ligger den der, indtil du igen skal bruge den. 

Det kan også være, du ikke har en taske, men du kun har brug for vesten, imens du går ude i trafikken. Så kan du gøre, som du også gør med almindelige jakker, nemlig hænge den i garderoben, når du kommer frem til det sted, du er på vej hen.

Hvorfor nøjes med tryk på din sikkerhedsvest

Nu burde det være tydeligt, at der kan være rigtig mange grunde til at overveje en sikkerhedsvest med tryk. Men hvorfor egentlig nøjes med at få et tryk på sikkerhedsvesten? Hvorfor ikke supplere med noget andet tøj med tryk. Sommetider er det ikke nødvendigt med høj synlighed, men det kan være, der stadig er masser af grund til at have tryk på tøjet. 

Det kan være, skoleklasserne er på lejrtur og kunne bruge noget hverdagstøj, der stadig signalere, hvem der hører til hvilke klasser. Så kunne nogle t shirt med tryk være en oplagt løsning. Alt efter sammenhængen, kan der altså være fin mening i at købe både sikkerhedsveste og andet tøj med tryk. Så kan sikkerhedsvestene benyttes, når høj synlighed er vigtigt, og det andet tøj med tryk kan benyttes, når høj synlighed er mindre vigtigt. 

Det kan også være, I løber i refleksveste med løbeklubbens navn på, men ofte mødes til en kop kaffe senere på dagen. I sådan en situation giver det måske ikke mening at have refleksvest på, men det kunne da stadig være sjovt med noget tøj, der viser, at I er en løbeklub.

Del dette indlæg

Kommentarer (2)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Du har netop tilføjet dette produkt til kurven: