✔ Fri fragt ved Køb over DKK 1500 ✔

Betalings Ikoner

Tryk på Arbejdsshorts

Dine arbejdsshorts kommer til at følge dig i mange timer hver eneste arbejdsdag. Derfor bør arbejdsshortsne ikke være et af de steder, hvor du sparer nogle penge. Hvis du investerer i nogle ordentlige arbejdsshorts fra start af, kan du ende med at spare penge i den sidste ende, da du ikke hele tiden skal skifte dårlige og billige arbejdsshorts ud.

Vores arbejdsshorts er lavet med kvalitet for øje. Derfor kan du sikkert også finde billigere arbejdsshorts, hvis du leder tilpas meget, men du finder ikke arbejdsshorts i den kvalitet vores kan præstere i samme prisklasse!

De arbejdsshorts vi fører er skabt til det hårde liv. Derfor er de lavet i kraftige materialer, der kan klare stor udstrækning. Lommerne er beskyttet af ekstra Cordura-besætninger, således at lommernes indhold bliver ekstra beskyttet.

Derudover har Tex-tryk endnu en trumf i ærmet: Vi kan levere et perfekt tryk på dine arbejdsshorts. Hvad end du ønsker at trykke på dine arbejdsshorts, kan det lade sig gøre med vores tekstiltryk. Tekstiltryk på arbejdsshorts tillader os at trykke såvel tekst som billeder – og begge ting kan sagtens skabes på de samme arbejdsshorts. Derved kan du få firmalogo og firmanavn eller eget navn under på dine arbejdsshorts.

Du kommer til at bruge dine arbejdsshorts rigtigt meget – du kan lige så god få nogle rigtigt gode arbejdsshorts, du bliver super glad for, til at starte med! 

Skriv et svar
Fri fragt ved Køb over DKK 1500

Fragt fra DKK 60

Professionel Rådgivning

Over 40 års erfaring i Tryk og Broderi.

Mere end 6300+ Varenumre

Vi har adgang til lagere i hele Europa

Sikker og hurtig betaling

Betalingskort, Mobilbetaling og EAN