✔ Fri fragt ved Køb over DKK 1500 ✔

Betalings Ikoner

Plotternavne og plottertransfer

Plotter er en transfertype i høj slidstyrke samt holdbarhed både ved vask og tørring. Det er et godt valg, som giver tekstilerne en langt længere levetid, end mange andre tryk metoder. Derfor anvendes denne trykform til særlig praktisk anvendelse. Denne transferform har en farveflade, som i en langt højere grad, end andre tryk metoder, tåler højere slitage. Plotter modvirker desuden revnedannelser, som ellers kan forekomme ved andre trykmetoder. Plotter trykmetoden tåler højere temperaturer både ved vask og tørring. Netop derfor anvendes denne trykmetode af flere af landets førende erhverv vaskerier.

Plotter laves på en transparent plastfolie. Det er en hotpeel transfer, hvilket vil sige, at den forkorter monteringstiden, da det betyder, at den aftages med det samme efter påvarmning. Denne trykmetode anbefales især på arbejdstøj i bomuld og polyester samt vinterbeklædning.

Man kan dele plotter tranfer ind i tre forskellige typer. Disse typer hedder Folie, flock og reflex. De har alle til fælles, at de fremstilles ved hjælp af en computerstyret plotterkniv. Denne kniv er lille og skarp. Den er typisk lavet af rustfrit stål. Motivet på trykket skæres ud i plastfolien. Af denne grund er selve produktionen utrolig hurtig. Omkostningerne ved denne tryk metode er meget små, da der ikke skal bruges yderligere økonomi til film og opsætning. Derfor er plotter en hurtig og utrolig billig metode, som især anbefales til små tryk opgaver.

Denne tryk metode bliver primært anvendt, af professionelle trykkerier, som eksempelvis laver plakater, skilte og meget andet. Det er også denne metode skilteteknikkere anvender. Maskinen som anvendes ved denne trykmetode, er en regulær plotter maskine, som ofte bliver anvendt sammen med blyanter, til at skabe komplekse grafer, tekst og meget andet. I denne sammenhæng er blyanten udskiftet med plotterkniven, som her anvendes til at udskære motivet.

Tre forskellige plotter typer

  • Reflex også kaldet flex. Dette er et materiale, som er yderst fleksibelt. Hvoraf navnet også kommer. Det normale materiale, som anvendes hertil er polyuretan. Dette materiale anvendes også til rumdragter og iPad-covers.
  • Flock er et yderst stærkt og holdbart materiale. Ved endeligt resultat har dette tryk et råt look.
  • Folie har mange forskellige egenskaber og kan derfor anvendes til mange forskellige slags opgaver.Vi har 50 års erfaring med tryk på tøj
Fri fragt ved Køb over DKK 1500

Fragt fra DKK 60

Professionel Rådgivning

Over 40 års erfaring i Tryk og Broderi.

Mere end 6300+ Varenumre

Vi har adgang til lagere i hele Europa

Sikker og hurtig betaling

Betalingskort, Mobilbetaling og EAN