Kurv

✔ Fri fragt ved Køb over DKK 1500 ✔

Betalings Ikoner

Direkte tryk – Silketryk

Dette tryk udføres ved direkte tryk på tøj. Direkte tryk bliver også kald silketryk. Navnet silketryk kommer af, at man i gamle dage brugte silke, til at smøre farven på. I dag bruger man nylonvæv. Herefter bliver trykket fixeret i en varmluftsovn. Når man benytter denne måde hærder trykket direkte på tøjet og har derfor den bedste holdbarhed.

De farver man ofte bruger til direkte tryk hedder, plastisolfarver og er en dækkende farve. Det er også den farve, der er mest brugt. Pastisolfarverne bruges eksempelvis til mørke tekstiler, men kan også sagtens benyttes på lysere tekstiler. Pastisolfarverne kan blandet i utrolig mange nuancer, men bruges ofte på pantone skalaen som farvesystem. Et direkte tryk med en pastisolfarve tåler normalt 60 graders vask. Hvis man ønsker at skåne trykket ved vask i højere grader anbefales det at vende vrangen ud på tekstilet. Ligeledes hvis du ønsker at tørretumble dit tøj, dog anbefales det ikke at tørretumble tøj med tekstil tryk, præcis som når du vasker skånetøj.

På lyse og hvide tekstiler anvender man vandfarve, som er en transparent farve. Denne farve består af 70 % bomuld. Vandfarven har et blødt greb og er også anvendelig på strygetøj. Vandfarven er utrolig holdbar også i vask. Dette tryk tåler 60 grader i vask. Ligesom med pastisolfarve, anbefales det at vende vrangen ud. Dette tryk tåler også tørretumbling, men her anbefales det også at vende vrangen ud.

Fri fragt ved Køb over DKK 1500

Fragt fra DKK 60

Professionel Rådgivning

Over 40 års erfaring i Tryk og Broderi.

Mere end 6300+ Varenumre

Vi har adgang til lagere i hele Europa

Sikker og hurtig betaling

Betalingskort, Mobilbetaling og EAN