Turtleneck med lange ærmer (ST400)

131.25 kr.

NOGLE FARVER: ØKOLOGISK

131.25 kr.

Størrelse
This option is required
XS S M L XL XXL 3XL
Farve
This option is required
Sort Antracit Hvid Burgundy Blue Navy Heather blue
Clear selection
Total:
Pris pr. stk:

Betalings Ikoner

Turtleneck med lange ærmer 

Alle elsker turtlenecks! Det er lidt af et statement, men vi tror godt, at vi tør vove at påstå, at det er sandt. En turtleneck er nemlig god i de fleste anledninger – de kan både bruges til hverdag og til fest, og så er de samtidig utroligt praktiske. Står du og mangler en turtleneck med lange ærmer, kan du få denne lækre variant, og endda i både farverne hvid, sort, antracit, blue navy, bordeaux og heather blue. Størrelserne strækker sig lige fra XS til 3XL, så der er mange forskellige muligheder. Her kan du læse mere om denne lækre turtleneck med lange ærmer, og hvorfor du måske burde overveje at anskaffe dig en eller to af slagsen til din garderobe. 

Hvorfor alle bare elsker turtlenecks 

Noget af det, der er bedst ved turtlenecks med lange ærmer er, at de er tidsløse. Du kan købe en turtleneck med lange ærmer nu, og have den i din garderobe de næste mange år. En turtleneck med lange ærmer er især god til vinter, og efterår – og de to årstider varer jo bare ved rigtig længe her i skønne Danmkar, må vi nok erkende. Men vores turtleneck med lange ærmer er også gode til forår, hvor man bare ikke længere kan holde ud at rende rundt i tykke dynejakker, og derfor gerne vil gå i lidt mindre jakker. Det er en følelse mange danskere får hvert eneste år, hvilket resulterer i, at mange af os bliver syge, fordi vi klæder os i for lidt tøj. Men med en lækker turtleneck med lange ærmer inden under forårsjakken, er du godt kørende – også selvom det ikke er så varmt, som du måske ville ønske det var i april. En turtleneck med lange ærmer er et item alle bør have i deres garderobe, og sikkert også et item de fleste af os rent faktisk har i vores garderobe. En turtleneck med lange ærmer er nemlig både praktisk, og så går den aldrig af mode. Den er, hvad mange af os kalder, tidsløs. Lige præcis af denne grund er det selvfølgelig også helt ok – og kan sagtens retfærdiggøres – hvis du vælger at købe to eller måske tre. De fås i hvert fald i både alverdens farver og alverdens størrelser. Valget er dit. 

God og lækker kvalitet 

Vores turtleneck med lange ærmer er af rigtig god kvalitet. Den hvide, sorte og den blue navy model er alle 100 % kæmmet bomuld. Den antricit mørk og den heather blue er 60 % bomuld samt 40 % viskose, og vægten er 165 g/m2. Bomuld er naturfiber og bliver fremstillet af frøuld udvundet fra forskellige arter bomuldlægten. Kan du godt lide, at dit tøj er lavet af naturfiber, hvilket mange af os jo godt kan lide, er denne turtleneck med lange ærmer derfor et rigtig godt valg. Det er en dejlig let trøje, og så af rigtig god kvalitet. To ting mange mennesker lægger høj vægt på – og det forstår vi skam godt. 

  • Kvalitet; hvid, sort, blue navy: 100 % kæmmet bomuld
  • Kvalitet; antracit mørk, heather blue: 60 % bomuld 40 % viskose
  • Vægt: 165 g/m²
  • Single jersey
  • Box: 50 stk., pakke: 10 stk.

Turtleneck med lange ærmer (ST400)

Vaskeanvisning:

Turtleneck med lange ærmer (ST400)

Yderligere information

Vægt 0.17 kg
Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL

Farve

Sort, Antracit, Hvid, Burgundy, Blue Navy, Heather blue

Brands

Egenskab

Køn

,

Pasform

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Turtleneck med lange ærmer (ST400)”