Tilbud

Jogging bukser (ST797)

75.00 kr.

-57%

Få hyggetøjet i hus med et par jogging bukser fra Tex-tryk

Der findes bare ikke noget som et par behagelige jogging bukser til at fuldende dagen med. Hvis bare man kunne hoppe i et par komfortable bootcut pants, der bare kan bruges i alle situationer.

75.00 kr.

Størrelse
This option is required
XXS XS S M L XL XXL 3XL
Farve
This option is required
Sort Antracit
Clear selection
Total:
Pris pr. stk:

Betalings Ikoner

Joggingbukser mænd

Tex-tryk.dk har jogging bukser til kvinder såvel som til mænd, der alle kan fås i forskellige farver og størrelser. Joggingbukserne er lavet af det yderst behagelige og komfortable materiale bomuld, der gør dem virkelige bløde at have på. Bomulden udgør 65 %, hvor polyester udgør 35 %. Hvad kunne være bedre? Det betyder, at du kan gå rundt i dine jogging bukser en hel dag uden at føle ubehag. Du vil rent faktisk ikke have lyst til at tage dem af, når dagen er omme. Jogging bukserne hedder normalt bootcut pants, og dette navn angiver, at de har en længde, der går ned til anklerne. De kan kombineres med alt slags tøj, og er i virkeligheden ganske neutrale i dets udtryk. Derfor kan du sagtens kombinere dem med en smart t-shirt eller en behagelig hættetrøje.

Jogging bukserne er justerbare, hvilket vil sige, at du kan spænde dem ind i livet med den hvide snøre. Den hvide snøre giver et lækkert look, og bevarer det simple design i jogging bukserne.      

Hvad er materialet bomuld?

Materialet bomuld, som jogging bukserne er lavet af, er lavet af naturfiber. Bomuld bliver fremstillet af frøuld udvundet fra forskellige arter af bomuldslægten. Den hyppigst brugte og mest anvendelige er fra den mexicanske plante Gossypium Hirsutum, der er ganske god til at producere tøj med. Dette bliver planten faktisk specielt brugt til. Der findes egentligt utroligt mange forskellige planter i bomuldslægten, men de bruges ikke til at producere tøj med. Materialet bomuld er blevet dyrket de sidste 3000 år, så det har en helt utrolig historie med i bagagen, og siden hen har man udviklet materialet til den bedste kvalitet.

Faktisk bliver det meste tøj lavet af bomuld, da det er et yderst behageligt og blødt materiale. Derfor er det også super dejligt at have på en hel dag, og det kan sidde tæt på kroppen uden at kradse og give ubehag. Derudover er det også et materiale, der er fugtabsorberende, hvilket bare gør jogging bukserne endnu mere anvendelige til enhver situation. 

Hvordan vedligeholder jeg bedst mine joggingbukser?

Hvis dine jogging bukser er ubehandlet ville de normalt kunne klare en vask på 95 grader, men hvis dette ikke er tilfældet, skal du være opmærksom på det følgende. Hvis dine jogging bukser er blevet behandlet, vil de normalt kunne klare en vask på ikke mere end 30 til 40 grader. Du vil kunne finde de specifikke anbefalinger til netop dine jogging bukser i vaskeanvisningen på indersiden af bukserne. Hvis dine jogging bukser sidder meget kropsnært, vil det være en fordel at vaske dem på 60 grader. På den måde forhindrer du eventuelle bakterier i at blive siddende i bukserne, og de bliver naturligvis også helt rene.   

  • Kvalitet: 65 % bomuld / 35 % polyester
  • Vægt: 240 g/m²
  • New fleece
  • Box: 20 stk., pakke: 1 stk.

Hvem er Tex-tryk?

Tex-tryk er en virksomhed, der er startet i en lille kælder og sidenhen har gennemgået en rivende udvikling. Det startede alt sammen med enkle textiltryk, men kvaliteten har altid været af den højeste kvalitet. Siden 1980 har virksomheden dog foretaget en stor udvidelse med en broderiafdeling. Nu er virksomheden placeret midt i Aalborg i ikke mindre end 700 kvadratmeter moderne lokaler, der både er til gavn for virksomheden og dig. Tex-tryk tilbyder nemlig alt fra fremstilling af tøj med broderi, fremstilling af t-shirts med tryk, fremstilling af emblemer samt bestilling af tøj uden broderi eller tryk. 

Der bliver dog stadig trykt på alle textiler, hvorom alting er ligger føringen i huset hos broderiafdelingen. Det betyder dog stadigvæk, at trykkeriet kan klare 4000 tryk per dag, hvor broderiafdelingen kan klare 500 broderier per dag. Det nyder hele Skandinavian godt af, og kunder fra hele Danmark, Sverige, Grønland og Norge bestiller tøj med tryk og broderier fra Tex-tryk. Ydermere er det blandt andre brancher som vaskerier, hospitaler, forsvaret og mange andre, der glædeligt igen og igen bestiller tøj. De tilbagevendende kunder er et vidende om kundernes tilfredshed. Alle produkterne er bliver leveret indenfor aftalt tid til konkurrencedygtige priser.

Yderligere information

Vægt 0.24 kg
Størrelse

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL

Farve

Sort, Antracit

Brands

Egenskab

Køn

,

Pasform

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jogging bukser (ST797)”