Bliv klogere på broderi på tøj

Vores højteknologiske broderimaskiner kan let omstilles mellem korte og lange serier. Det giver minimale opstartsomkostninger for kunderne.

Tex-tryk er Danmarks største broderifirma. Vi råder over en stor højteknologisk maskinpark, der sikrer, at vores broderi på tøj – og tryksager er af højeste kvalitet.

Vores broderimaskiner er computerstyrede og kan brodere i op til 15 forskellige farver. Det giver fleksibilitet og mange muligheder, når dit tøj, hvad enten det så er arbejdstøj, fritidstøj, firmatøj eller reklame T-shirts, skal designes og produceres. Dette uanset mængde og farvevalg.

Vi broderer kun med farve- og klorægte polyestertråd, hvilket giver de bedste resultater. Hvis du synes det lyder lidt fagnørdet, så gør det ikke noget… vi er nemlig stolte af at være specialister på området.

Brodering

Broderier kan bruges til meget forskellige ting i dag, eks. kan der lavet logo broderi på tøj direkte eller det kan laves som broderet emblemer til efter montering, disse kan også laves som navne mærker med velcro på bagsiden, som dem vores forsvar bruger.

Broderi kan bruges i rigtig mange andre sammenhæng som måske ikke er så åbenlyse. Eks. laver vi meget til sadelmager som bruger vores erfaring til fremstilling af flotte broderier til biler, både, sadler osv. Dog laver vi mest arbejdstøj med broderi

En anden ting som virkelig er vigtig inden for vores fag er at kunne fremstille super gode styreprogrammer til broderi maskinerne. Styreprogrammet er en stor del af opgaven, da det er der man har mulighed for at lave Spec. effekt men tråden. Eks. kan et logo broderi laves i en farve og stadig se ud som om der er skygger i det, dette er muligt fordi broderitråden ændre farve alt efter synsvinklen.

Broderier kan også bruges til og lave noget så enkel som et navn på en dåbskjole, det får kjolen til og fremstå meget mere personligt.
Vi arbejder også tit sammen med kunstner hvor vi bla. har lavet et kunst broderi til omslaget på en bog. Det er altid utroligt spændende når vi har sådanne opgaver i huset, så vi glæder os at høre fra Horsens kunstmuseum igen.

Priser på Broderi

Opstart: 599,- (Engangsudgift til broderiprogram)

       0-2999  sting:

3000-5999  sting

6000-8999  sting

9000-12999 sting

13000 sting: +10,- pr. 1000 sting

Farveskift: 60,-
Besværligt håndteret varer som Jakker, Kasketter +9,- pr del.