✔ Fri fragt ved Køb over DKK 1500 ✔

Betalings Ikoner

Mascot Arbejdstøj

Som en førende dansk leverandør at tøj til danske virksomheder og firmaer, tilbyder Tex-Tryk selvfølgelig Mascot tøj. Vores moderne maskinpark sikrer, at du altid kan få dit arbejdstøj med tryk, i en kvalitet der er mindst lige så god som dit Mascot Arbejdstøj. Som en bonusgevinst, kan vi tilbyde Mascot tøj til en billig pris, da vi køber tøjet via parallelimport, hvilket betyder at arbejdstøjet kan fås til lavere priser, end man normalt ser i Danmark, uanset om der er tale om en Mascot jakke, en kedeldragt, eller et par overalls eller Mascot arbejdsbukser.

Mascot Workwear – arbejdstøj skabt til at yde

 

Tex-Tryk stiller som stolt dansk virksomhed høje krav til de tekstiler, som vi vælger at sælge til vores kunder. Vi ved nemlig at mange af vores varegrupper, og her især arbejdstøj, udsættes for lidt af hvert, hvorfor tøjet skal kunne holde til dagligdagens slidtage. Mascot Arbejdstøj er kendt for deres høje kvalitet, mange modeller, og gode holdbarhed – værdier som vi prioriterer højt hos Tex Tryk. Du kender sikkert Mascot Workwear i forvejen, hvis ikke direkte, så indirekte. Mascot Arbejdstøj benyttes nemlig over det meste af Danmark, og er kendt for deres logo med den lille røde bjørn.

Grundet det store sortiment af Mascot Arbejdstøj, kan du købe Mascot tøj til en hver tænkelig situation: sikkerhedsbeklædning, arbejdstøj til industrien, eller arbejdstøj til dig som håndværker. Ingen siger at arbejdsbeklædning behøver at være grimt – noget som Mascot er et aktivt eksempel på. Mascot Workwear har nemlig et stort udvalg af smart og moderne arbejdstøj, blandt andet i kollektionen Mascot Rocks. Uanset hvilken model valget måtte falde på, er arbejdstøj fra Mascot kendetegnet ved en fremragende pasform, som tilpasser sig hvordan din krop bevæger sig på. Ja, Mascot arbejdstøj skal prøves!

 

Mascot arbejdstøj online – Mascot online priser

Arbejdstøj kan bed fordel købes online; og det gælder selvfølgelig også for Mascot arbejdstøj online. Priserne online for arbejdstøj er nemlig rigtig gode, og hos Tex Tryk har vi nogle ekstra skarpe Mascot online priser. Grunden til at vores Mascot online priser er så lave som de er, skyldes at vi har valgt at købe tøjet via parallelimport – og det sikrer dig som kunde de bedste priser! Du handler selvfølgelig stadig med os som dansk firma, og har de samme rettigheder som hvis tøjet ikke var købt af os via. parallelimport . Og vores over 30 års lange erfaring, kan du selvfølgelig stadig drage fordel af, selvom at vores Mascot online priser er endnu bedre end vores konkurrenters. Indtil at vi får sat vores webshop op med kollektionerne fra Mascot, skal du bestille via telefon. Mascot arbejdstøjs store sortiment gør nemlig, at det tager rigtig lang tid for os, at ligge alt online, få skrevet gode produkttekster til produkterne, samt fundet de bedste billeder frem til dig som kunde. Derfor skal du ikke holde dig tilbage med at spørge efter en pris, enten ved at ringe til os på 98 10 10 88, eller ved at benytte vores kontaktformular. Du behøver ikke at kende modelnumre eller andet på forhånd – sammen finder vi gerne den bedste løsning sammen med os.

Det kan være svært at finde den rette Mascot forhandler, men lader du valget falde på os, tilfalder der dit firma en lang række af fordele. Ved valget af os som din Mascot arbejdstøj forhandler, får du alt den råd og vejledning der skal til, sikkerhed, funktionalitet, pris, og funktioner går op i en højere enhed. Noget der langt fra er en garanti hos samtilige danske Mascot forhandlere.

Vil du på forhånd gerne have lidt inspiration, så tag et kig på vores arbejdstøj fra eksempelvis portwest, som også leverer nogle rigtig lækre varer. Mascot har tilsvarende modeller til de modeller du finder fra Tranemo – og mere til.

Tryk og broderi på dit Macot tøj

Arbejdstøj fra Tex-Tryk fås selvfølgelig både med og uden tryk eller broderi.  Vores tekstilfarve er utrolig holdbar, og velegnet til eksempelvis industrivask, på trods af denne vaskemetode normalt er hård ved trykket, enten grundet høje temperaturer eller kradsbørstige kemikalier. Mulighederne for trykkets udformning er mange, og vi tilbyder sågar individuelt navnetryk, hvis du ønsker at hver medarbejder skal have sit eget navn trykt på sit Mascot arbejdstøj. Har du spørgsmål til selve trykningen af tøjet, er du selvfølgelig også mere end velkommen til at kontakte os!

Skriv et svar
Fri fragt ved Køb over DKK 1500

Fragt fra DKK 60

Professionel Rådgivning

Over 40 års erfaring i Tryk og Broderi.

Mere end 6300+ Varenumre

Vi har adgang til lagere i hele Europa

Sikker og hurtig betaling

Betalingskort, Mobilbetaling og EAN