✔ Fri fragt ved Køb over DKK 1500 ✔

Betalings Ikoner

Tryk på t-shirts

 

Er du på jagt efter en stak T-shirts med tryk? Så er du landet det helt rigtige sted! Vi har et stort udvalg af billige t-shirts med tryk i uovertruffen god kvalitet. Igennem de seneste år har vi ekspederet titusindvis af tekstilprodukter til de danske forbrugere – privatkunder såvel som erhvervskunder – og vi er stadig fuldt klar til at fortsætte. Med vores mange års erfaring og ekspertise i at lave tryk på t-shirts, kan vi hjælpe med at personliggøre t-shirts for både privat- og erhvervskunder, så du får lige præcis det udtryk, som du ønsker at signalere. Vi har nemlig førsteklasses t-shirts med tryk direkte fra fabrikken, der snart kan være på vej til dig.

 

T-shirt med tryk er igang med at blive fremstillet med direkte tryk "serigrafi"

Tryk på t-shirts

T-shirts til damer

Show Filters

Viser 1–5 af 25 resultater

Vi har stor erfaring med print og tryk på t-shirts

T-shirts med print kan være gode og sjove i mange sammenhænge, og det behøver ikke kun at være reklamesøjler for virksomheder eller bestemte produkter. T-shirts med tryk kan være med til at give dit eget tøj et personligt præg, hvor du kan få trykt et motiv, et billede eller en tekst, som betyder noget for dig, og som du gerne vil fremvise. Sommetider kan en helt almindelig t-shirt i én farve, også godt komme til at blive lidt kedelig, og der kan det være en oplagt idé at få lavet et tryk på den, så den skiller sig lidt ud i garderobeskabet. 

T-shirts med tryk er også oplagte til firmaer, som gerne vil reklamere for deres virksomhed eller for nogle af deres produkter. Det kan også være, at du ønsker t-shirts til specielle anledninger, såsom ved udsalg og fødselsdage eller til arrangementer som et teambuildings-kursus, et løb eller noget helt tredje. Tryk på t-shirts kan altså mange ting, og kan bruges til forskellige lejligheder. 

Her på siden kan du finde mange forskellige former for basic t-shirts til billige priser, som vi kan lave tryk på alt efter smag, behov og ønsker. Vores t-shirts kommer i mange farver, størrelser, faconer og stoffer, samt til både børn og voksne. Så der er noget til enhver smag og lejlighed. 

Personliggør dine t-shirts med tryk

T-shirts med logo eller tryk kan være en sjov og oplagt mulighed for at personliggøre din stil endnu mere, hvad enten du er privat- eller erhvervskunde. Det er ikke kun selve motivet, billedet eller teksten, der er med til at personliggøre t-shirten, men farvevalg, skrifttype- og størrelse kan også bidrage meget til det look eller budskab, du ønsker at udsende. F.eks. har mange virksomheder skrevet deres navn og logo i bestemte skrifttyper- og størrelser, så de på den måde både kan adskille sig fra de andre virksomheder, samtidig med at de kan signalere deres stil gennem deres valg. Blandt andet kan der være stor forskel på udtrykket, hvis du vælger kursiv fremfor blokbogstaver. 

Personlig gave

Billige t-shirts med tryk kan også være gode gaveidéer, hvis du ønsker at give noget meget personligt. Måske kender du én, der dyrker meget sport, kunne have glæde af en trænings t-shirt med et personligt budskab. Det kunne f.eks. også være, at dig og din ven har bestemte kælenavne for hinanden eller et fælles motto, som man kunne få trykt på t-shirten. 

Tryk på t-shirts kan være en god måde til at lave en personlig gave med et budskab, der betyder noget for både afsenderen og modtageren. Og det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser. En sådan t-shirt kan ende med at blive et herligt minde fra en fødselsdag, polterabend eller andre store dage. 

Flere trykkemetoder

Vi har efterhånden en del års erfaring med tryk på tekstiler. Faktisk har vi været i gang siden 1976, hvilket betyder, at vi efterhånden har samlet en del ekspertise sammen, så vi kan levere kvalitetstryk til alle vores kunder. 

Hvis du gerne vil have lavet t-shirts med tryk, anbefaler vi, at du får dem lavet med et print, der egner sig til industrivask. På denne måde holder printet længere, og du skal ikke ærgre sig over, at det er ved falde af eller mister farve efter et par gange i vask. Så slipper du også for at skulle skifte t-shirten ud hele tiden, hvilket ikke er økonomisk hensigtsmæssigt eller miljøvenligt i længden. 

Dette er især også anbefalelsesværdigt, hvis du er erhvervskunde, så du slipper for at skulle bestille t-shirts med tryk mange gange, fordi trykket ikke holder særlig længe. Det ser også bedre ud, når logoet står skarpt, og ikke at ved at forsvinde efter et par gange i vask. 

Vi har flere forskellige trykkemetoder, som henvender sig til forskellige behov, så hvad enten du ønsker t-shirts med solide tryk eller t-shirts, hvor dette ikke er et behov, så kan vi matche ønskerne med vores forskellige trykkemetoder. 


Skil dug og brug t-shirts med logo som branding

Vores sortiment består af mange forskellige t-shirts til varierende behov. Vi har både trænings t-shirts, undertrøjer eller toppe og t-shirts med enten V-udskæring eller rund hals. Derudover fås mange af vores t-shirts i mange farver, så der er noget til enhver smag. Vi har t-shirts til både mænd, kvinder og børn, samt unisex-t-shirts. 

De mange farver er også med til at give dig som erhvervskunder utallige muligheder for at vælge og sammensætte jeres helt unikke t-shirts, som får virksomheden og brandet til at adskille sig fra andres. Så behøver du ikke (nødvendigvis) kun holde dig til hvide eller sorte t-shirts. Med farver kan du gøre sig selv endnu mere synlig, og adskille sig fra de andre. Dette kan især være en fordel, hvis du skal deltage i et arrangement, hvor mange andre virksomheder også er repræsenteret. Hvis du dog stadig holder på, at dine t-shirts skal være hvide eller sorte, så er dette selvfølgelig også noget, vi kan klare. 

Rådgivning

Hvis du har svært ved at overskue, hvilken form for tryk, t-shirt, farve og så videre, du skal vælge, så sidder vi klar til at hjælpe og rådgive via telefonen. Så kan vi give en så personlig betjening som mulig. Vi håber dette er med til at gøre dig som kunde mere tryg, samt udrydde mulige misforståelser i forhold til ønsker og behov.

Det kan måske specielt være en svær opgave at vælge de rigtige t-shirts, hvis du er erhvervskunde, fordi der her skal tages stilling til den mindste detalje. Disse t-shirts skal nemlig bæres af mange forskellige mennesker, så der er det vigtigere at sikre sig nogle t-shirts, der er med til at give en positiv opmærksomhed til virksomheden, hvor jeres stil og brand afspejles. Med mange år i branchen har vi efterhånden en del erfaring og ekspertise inden for feltet, og vi deler gerne ud af vores viden.  

Levering

Har du ledt efter leveringstider? Disse opgiver vi som oftest ikke på vores købssider, og det er der en helt særlig grund til: vi ønsker ikke at skuffe vores kunder. Vi vil derfor hellere lave en personlig aftale, hvor vi alt efter ordrens størrelse og specifikationer kan give en mere realistisk leveringstid. Det kan nemlig være meget irriterende at lave en bestilling, som ikke kommer, fordi varen, man ønsker, er i restordre. 

Derfor vil vi hellere i stedet udarbejde en personlig og realistisk leveringstid sammen med vores kunder. 

Du er derfor hjertens velkommen til at ringe til os på +45 98101088, eller sende os en mail, hvis du ønsker en reel og ærlig leveringstid på dine t-shirts, eller nogle af de andre varer, som vi har i vores store sortiment.


Hvilken t-shirt passer til dig?

Der er mange lækre egenskaber ved vores t-shirts, som du kan læse om under den enkelte beskrivelse. Nogle er f.eks. fugtregulerende og letvægt, hvilket gør dem oplagt til sport eller udendørsaktivitet med firmaet. Andre har f.eks. QUICK DRY, der gør, at de hurtigt tørrer efter at være blevet vasket. 

Rent visuelt har vi også flere varianter at byde på, hvor der både er typer med dæksømme, kantbånd og forskellige typer fit. Langt de fleste af vores t-shirts kan naturligvis vaskes, så du behøver ikke bekymre dig om at spilde eller grise tøjet. Flere af vores modeller kan endda også stryges.

Vores størrelser varierer som oftest fra small til ekstra-ekstra large, og du får en absolut stjernekvalitet i alle varer. Materialerne er også forskellige, da vi f.eks. både har typer i bomuld, polyester og viskose. Se detaljerne under det enkelte produkt.

Sådan får du dine t-shirts med tryk

Vi er klar til at arbejde på højtryk for at kunne levere dine varer og se til, at dit parti af t-shirts med tryk kommer frem i ordentlig tid. Det første step i processen er at lægge en ordre her på vores hjemmesiden. Når vi har modtaget denne mail, så gennemgår vi varerne, der skal sendes. De bliver set igennem for mangler, og vi sikrer os, at filen til trykket er den rigtige og at grafikken spiller, da det er en vektorgrafisk fil, som vi skal bruge til at fremstille vores stencil med. Stencilen er det værktøj, som man bruger til at trykke med. Når vi får godkendelse fra dig som kunde til at rentegne filen, kan vi gå i gang med at forberede, så alt passer perfekt til det valgte t-shirts tryk.

Når du uploader et billede eller tryk, er det af yderste vigtighed, at du finder noget i så god og klar stand som muligt. Det er nemlig den, der afgør hvor godt et tryk vi kan lave. Og ikke mindst hvilken type tryk, der egner sig til netop denne opgave.

Er der andet, der skal passe til din t-shirt?

T-shirt med tryk behøver ikke være den eneste tekstilvare, du køber ind til jeres firma eller store event. Vi har nemlig også adskillige andre muligheder for at gøre oplevelsen endnu bedre. Skal der noget mere raffineret til, så tjek vores poloshirts ud, hvor der også er krave, der kan give et lidt mere professionelt look. Er du til den mere afslappede stil, kan vi i stedet anbefale vores sweatshirts, der er både lune og behagelige og især smarte til sportsarrangementer eller mere afslappede begivenheder.

Du kan naturligvis også fuldende looket med ekstra tilbehør, som du alt sammen kan finde hos Tex-Tryk. Vi har nemlig også praktiske muleposer, overtøj til udendørs brug eller forklæder til madentusiasterne. Dette er blot et lille udvalg af vores mange varianter af tekstiler, som du naturligvis alt sammen kan få med tryk på. 

Fri fragt ved Køb over DKK 1500

Fragt fra DKK 60

Professionel Rådgivning

Over 40 års erfaring i Tryk og Broderi.

Mere end 6300+ Varenumre

Vi har adgang til lagere i hele Europa

Sikker og hurtig betaling

Betalingskort, Mobilbetaling og EAN