✔ Fri fragt ved Køb over DKK 1500 ✔

Betalings Ikoner

Firmatøj med logo – Logo på tøj

Firmatøjog i særdeleshed firmatøj med logo, har et utal af anvendelsesmuligheder. Alt efter firmatøjets udformning, broderi samt tryk, kan det eksempelvis være velegnet som gaveidé til jeres ansatte, eller jeres samarbejdspartnere.

Én af Danmarks største leverandører af firmatøj

Vi fra Tex-Tryk, er en stolt dansk distributør af firmatøj. Vores virksomhed har mange år på bagen, og vi har de sidste år formået at vækste, så vi nu er en af landets suverænt største leverandører af tekstiler, broderi og tryk. Vores årelange erfaring, kombineret med vores høje årlige forbrug af tekstiler, betyder at vi kan tilbyde jer særdeles gode priser på firmatøj, der samtidig er i en rigtig god kvalitet. Vores store udvalg betyder også, at du har mulighed for at vælge mellem firmatøj i mange forskellige prisklasser. Her på vores webshop kan du nemt og enkelt se størstedelen af de produkter som vi tilbyder – og skulle du mangle hjælp til valg af det perfekte firmatøj, sidder vi altid klar ved telefonerne til at hjælpe dig godt på vej.

Godt firmatøj er en investering – dårligt firmatøj er en udgift

Tøj der ikke bliver brugt er en udgift, da I ikke får reklame- samt brandingværdi, når tøjet ryger direkte i skraldespanden, eller hvis tøjet bare ligger på en fjern hylde hvor det samler støv. Derfor er vores klare erfaring, at det i næsten alle tilfælde, godt kan betale sig at ofre lidt ekstra på jeres firmatøj. Eksklusivt tøj som medarbejdere og samarbejdspartnere ønsker at benytte, er nemlig ofte en rigtig god investering. Derfor anbefaler vi, at I tænker rigtig godt over de behov, holdninger og ønsker, som modtagerne af jeres firmatøj måtte have. Skal firmatøjet benyttes af modtageren privat, stilles der eksempelvis ofte krav til at det ikke må bære alt for synlige logoer og varemærker. Til disse formål kan vi tilbyde en eksklusiv løsning i form af logobroderi, som har en højere kostpris end tekstiltryk, men til gengæld har en god holdbarhed og et diskret udtryk.

Hvad er firmatøj?

Begrebet firmatøj spænder bredt, og derfor er der også mange forskellige opfattelser af, hvad firmatøj egentligt dækker over. Vores erfaring siger os dog, at vores kunder primært benytter firmatøj som profiltøj, samt som gaver – eksempelvis julegaver, personalegaver eller gaver til andre festlige lejligheder. Enkelte af vores kunder ser dog også firmatøj, som alt det tøj der benyttes internt i firmaet – herunder arbejdstøj. Uanset hvilke behov som i har til jeres firmatøj, når det kommer til design, udformning, kvalitet og signalværdi står vi klar til at hjælpe jer. Mulighederne er mange, og man fristes næsten til at sige, at næsten kun fantasien sætter grænserne.

Firmatøj med logo

Virksomhedstøj er bare ikke det samme uden logo, som med logo. Derfor tilbyder vi alle vores tekstiler i vores webshop som firmatøj med logo. Mulighederne er mange, og vi er altid behjælpelig med at få jeres logo konverteret om, så de kan benyttes på vores højteknologiske broderi- og trykkerimaskiner. Vi mener ikke at I skal rode rundt med underlige filformater, og køre sur i det, når alt hvad i søger er firmatøj med logo, som opfylder jeres behov – vi er eksperter i tryk og broderi, og klarer derfor gerne hele den tekniske del af sagen, såfremt at I skulle have problemer med dette.

Hvilke muligheder er der inden for firmatøj?

For at det hele ikke skal blive én stor omgang luftig snak, har vi her valgt at tage fat i nogle af produkter, der med stor fordel kan benyttes som firmatøj, med det formål at du kan lade dig inspirere.

Lad os starte med den klassiske: poloshirten. Vores poloshirtmodeller muliggør broderi, eksempelvis på højre bryst, hvilket nok er den mest benyttede placering, da man har til vane at se tøjproducenternes logoer på denne placering. Vi har mange modeller at vælge i mellem, med alt fra almindelige poloshirts med tryk, til specielle poloshirts til aktivt brug. Sidstnævnte er ofte betegnet som ”golfshirts” og kan med fordel benyttes som firmatøj, hvis I har en aktiv medarbejderstab.

 

Den praktiske: softshell jakken. Softshell jakker er de sidste år blevet utrolig ”in” – især som firmatøj. Prisen her ligger noget højere end eksempelvis en poloshirt, men benyttes så også i langt højere grad, såfremt der er den rigtige synergi mellem jakken og logoet som vi påfører

 

Og så til den moderne og utraditionelle: løbetrøjen. Trøjen er et godt valg, hvis at I ønsker at signalere en klar sundheds- og motionslinje inden for firmaet. Rigtig mange firmaer tilbyder allerede motionsordninger til deres ansatte, og en løbetrøje vil derfor skabe god kongruens mellem dette.

Skriv et svar
Fri fragt ved Køb over DKK 1500

Fragt fra DKK 60

Professionel Rådgivning

Over 40 års erfaring i Tryk og Broderi.

Mere end 6300+ Varenumre

Vi har adgang til lagere i hele Europa

Sikker og hurtig betaling

Betalingskort, Mobilbetaling og EAN