Kurv

✔ Fri fragt ved Køb over DKK 1500 ✔

Betalings Ikoner

Dameskjorter

Vores dameskjorter er præget af et smart look, praktiske foranstaltninger og flotte farver. Tekstiltryk på dameskjorter fra Tex-tryk er af den højeste kvalitet, og skjorterne kommer i mange farver og størrelse.

Skjorter med tryk er også for damer!

Skjorter, med og uden tryk, har traditionelt set været en beklædningsgenstand primært for mænd. Kendt fra hårdtarbejdende mænd, der brugte skovmandsskjorter, til lidt finere mænd med silkeskjorter – denne traditionelle opfattelse er heldigvis blevet ændret de seneste år!

Dameskjorter har derfor gået deres succesgang rundt i verden. Tex-tryk laver tryk på dameskjorter af høj kvalitet, og vores udvalg er meget bredt. Herover kan du se mange forskellige dameskjorter. Det er vigtigt at huske på, at den farve, du ser på skjorten, ikke nødvendigvis er den endelige farve. Ved mange af de dameskjorter vi trykker på, har vi et væld af farver, du kan vælge imellem. Chancerne for, at du kan finde en dameskjorte der passer perfekt til dine ønsker, er derved rigtigt gode!

Det tryk, vi laver på alle vores dameskjorter, er af typen tekstiltryk. Tekstiltryk er den mest udbredte metode til tryk på tøj, da tekstiltryk leverer et rigtigt flot resultat til en meget lav pris. Der er dog en vis startudgift forbundet med tekstiltryk. Af den grund kan vil levere dine dameskjorter med tryk til en meget lavere stykpris, hvis du går sammen med andre og foretager en stor bestilling.

Skriv et svar
Fri fragt ved Køb over DKK 1500

Fragt fra DKK 60

Professionel Rådgivning

Over 40 års erfaring i Tryk og Broderi.

Mere end 6300+ Varenumre

Vi har adgang til lagere i hele Europa

Sikker og hurtig betaling

Betalingskort, Mobilbetaling og EAN