Fire t-shirts med tegneserie ræv design.
Felix Ræven – T-shirt med ræv

0.00 kr.

Felix Ræven – T-shirt med ræv

0.00 kr.

Felix Ræven – T-shirt med ræv til børn
Mød Felix Ræven, en sød og klog lille fyr, som bringer masser af sjov og hygge! Denne bløde T-shirt er lavet af 100% kæmmet og enzymvasket bomuld, som sikrer komfort hele dagen. Perfekt til leg og eventyr – Felix bliver hurtigt din bedste ven!

Køb for 1499.00 kr. mere og få gratis fragt!

Sikker betaling
Hvorfor handle hos Tex-Tryk?
  • Vi er eksperter i tryk siden 1976!
  • Dansk virksomhed & Produktion
  • Gratis levering for ordre over 1499,-
  • God og tryg rådgivning!

Felix Ræven – T-shirten der bringer glæde til hverdagens eventyr

Felix Ræven er en sød og sjov lille karakter, som hurtigt bliver børnenes favorit på denne T-shirt. Med sine nuttede øjne og det charmerende smil, er Felix den perfekte makker til enhver leg. Børn vil elske at have ham med på eventyr, og T-shirten er designet til at være lige så robust som den er komfortabel. Lavet af 100% kæmmet og enzymvasket bomuld, er den blød mod huden og åndbar, så de små altid føler sig godt tilpas.

T-shirten med Felix Ræven kommer i flere farver, så der er noget for enhver smag. Uanset om det er en lys blå, blød rosa, klassisk sort eller ren hvid, så vil Felix bringe et smil frem på ethvert barn, der trækker den over hovedet. Det enkle design passer perfekt til både leg og hverdagsbrug, hvilket gør det til et alsidigt valg i garderoben.

Historien om Felix Ræven

Felix er ikke bare en hvilken som helst ræv. Han er en venlig lille fyr, der elsker at hjælpe sine venner i skoven. Felix er altid klar til at finde på kreative løsninger, og han har en særlig evne til at finde tabte ting. Når hans venner i skoven ikke kan finde deres legetøj, beder de altid Felix om hjælp. Og som altid finder Felix dem hurtigt, takket være sin skarpe næse og sit modige hjerte.

Børn vil elske at tage Felix med på deres egne eventyr. Hvem ved, måske kan Felix også hjælpe med at finde tabte sutter eller glemte bamser? Med Felix ved deres side, bliver hver dag et eventyr fyldt med sjov og leg.

Kvalitet og komfort

Vores Felix Ræven T-shirt er fremstillet af kæmmet og enzymvasket bomuld, som er kendt for sin holdbarhed og blødhed. Bomulden på 160 gram gør den let, men stadig slidstærk nok til at holde til børns aktive leg. Den er perfekt til både indendørs og udendørs aktiviteter, og stoffet tillader huden at ånde, så børnene altid føler sig godt tilpas, uanset hvad de laver.

Denne T-shirt er også nem at vaske og tørre, hvilket gør den praktisk for travle forældre. Den bevarer sin form og farve vask efter vask, så Felix Ræven altid ser lige så frisk ud som første dag.

Hvorfor vælge Felix Ræven T-shirt?

  • 100% kæmmet og enzymvasket bomuld for maksimal komfort.
  • Felix Ræven designet, som børnene vil elske.
  • Fås i flere farver og størrelser.
  • Slidstærk og nem at vedligeholde.
  • Perfekt til både hverdag og festlige lejligheder.

Felix’ ven, Lammi

Felix Ræven har en bedste ven, som han altid elsker at lege med – en sød og blød lille lam ved navn Lammi. Lammi er en forsigtig, men nysgerrig lille skabning, der elsker at hoppe rundt i marken og finde de fineste blomster. Lammi er kendt for at være lidt genert, men når han er sammen med Felix, bliver han altid modig og fuld af energi. Sammen elsker de at tage på eventyr og opdage nye steder i skoven. Vi har også en t-shitrs med lam

Børn kan også glæde sig til at møde Lammi i vores kommende kollektion. Han er altid klar til at blive Felix’ medeventyrer, og deres historie sammen vil helt sikkert fange børnenes fantasi.


4. FAQ:

1. Hvilke størrelser fås Felix Ræven T-shirten i?
Felix Ræven T-shirten fås i størrelserne fra 2 år til 8 år, hvilket sikrer, at der er en passende størrelse til dit barn, uanset alder.

2. Hvordan vasker jeg bedst T-shirten?
For at bevare Felix Rævens klare farver og T-shirtens blødhed anbefaler vi maskinvask ved 30 grader og undgå tørretumbling.

3. Hvilke farver kan jeg vælge imellem?
Felix Ræven T-shirten fås i sort, hvid, blå og rosa, så der er noget for enhver smag!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Felix Ræven – T-shirt med ræv”