Målmandsbukser
BAYERN 0552

200.00 kr.

Vælg muligheder This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

BAYERN 0552

200.00 kr.

Unisex lange målmandsbukser.
· Quiltede puder på sider og knæ.
· Elastisk linning med justerbar snøre.· Manchetter på nederste del af benet.

200.00 kr.

farve
This option is required
Sort
Størrelse
This option is required
M L XL XXL 12 16 8
Clear selection

Køb for 1499.00 kr. mere og få gratis fragt!

Sikker betaling
Hvorfor handle hos Tex-Tryk?
  • Vi er eksperter i tryk siden 1976!
  • Dansk virksomhed & Produktion
  • Gratis levering for ordre over 1499,-
  • God og tryg rådgivning!
Varenummer (SKU): PA0552 Kategorier: ,

Skriv til os her, hvis du har brug for hjælp.

Unisex Lange Målmandsbukser – Perfekt Beskyttelse og Komfort

Uanset om du er en passioneret målmand på græs eller kunstgræs, eller du bare leder efter det perfekte udstyr til dit næste spil, tilbyder vores unisex lange målmandsbukser en uovertruffen kombination af beskyttelse, komfort og funktionalitet. Designet til både mænd og kvinder, er disse bukser ideelle til alle niveauer af spil og træning.

Fremragende Beskyttelse

Vores målmandsbukser er udstyret med quiltede puder både på siderne og knæene. Disse puder er strategisk placeret for at absorbere stød og beskytte dig mod skader under intens fysisk aktivitet. De quiltede områder er designet til at fordele trykket jævnt og sikre maksimal beskyttelse, samtidig med at de ikke går på kompromis med bevægelsesfriheden.

Optimeret Komfort

Bukserne har en elastisk linning med justerbar snøre, som sikrer en tætsiddende, men behagelig pasform. Du kan nemt justere pasformen for at få den optimale komfort og sikre, at bukserne forbliver på plads under hele kampen eller træningen. Den elastiske linning gør også, at bukserne kan tilpasses forskellige kropsformer og størrelser, hvilket giver en fleksibel og personlig pasform.

Praktisk Design

Bukserne har også manchetter på nederste del af benet, som hjælper med at holde bukserne på plads og forhindrer dem i at glide op. Dette design sikrer, at du kan bevæge dig frit uden at skulle justere dit tøj konstant.

Materiale og Kvalitet

Vi har valgt 100% polyester som det primære materiale for disse bukser. Polyester er kendt for sin styrke og holdbarhed, hvilket gør bukserne i stand til at modstå slid og langvarig brug. Med en vægt på 250 g/m² tilbyder stoffet en robust struktur samtidig med, at det forbliver let og behageligt at have på. Bukserne er også lavet af teknisk stof, der er åndbart, så du kan holde dig tør og komfortabel, selv under de mest krævende forhold.

Bukserne leveres med en aftagelig etiket, så du nemt kan tilpasse eller ændre dem, hvis nødvendigt. Denne praktiske funktion giver dig mulighed for at tilføje dit eget mærke eller logo, hvilket gør dem ideelle til hold eller klubber.

Med disse målmandsbukser får du ikke kun funktionel beskyttelse, men også et produkt, der er bygget til at holde. De er designet med tanke på både performance og komfort, så du kan fokusere på dit spil uden at bekymre dig om dit udstyr.

FAQ

1. Hvilke størrelser er tilgængelige for disse målmandsbukser?

Vores unisex lange målmandsbukser er tilgængelige i flere størrelser, fra small til x-large. Vi anbefaler, at du måler din talje og benlængde for at finde den størrelse, der passer bedst til dig. Hvis du er i tvivl, kan du altid kontakte vores kundeservice for vejledning.

2. Kan jeg vaske målmandsbukserne i vaskemaskinen?

Ja, bukserne kan vaskes i vaskemaskinen. Vi anbefaler dog at følge vaskeanvisningerne på etiketten for at sikre, at materialet forbliver i god stand. Generelt bør bukserne vaskes på lav temperatur og lufttørres for at undgå skader på det tekniske stof.

3. Er bukserne velegnede til både udendørs og indendørs spil?

Ja, bukserne er designet til at være alsidige og kan bruges både til udendørs og indendørs spil. Det åndbare tekniske stof sikrer, at du holder dig komfortabel uanset, hvor du spiller.

  • Material: 100% polyester, 250 g/m².
  • Aftagelig etiket.
  • Teknisk stof.
  • Åndbart.

Vaskeanvisning:

Vaskeanvisninger for tøj

Størrelse

, , , , , ,

Farve

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BAYERN 0552”