Arbejdstøj er et bredt begreb – for det dækker jo i princippet alt tøj der benyttes under arbejde, med alt fra arbejdsskjorter til fluorescerende arbejdstøj. Vi fra Tex-tryk A/S har dog næsten altid egnede tekstiler i vores sortiment, som kan benyttes som arbejdstøj. Vi benytter os primært af arbejdstøj fra Tranemo og  ID Wear’s Pro Wear serie, men bestiller også Mascot arbejdstøj samt Workzone arbejdstøj hjem, hvis i har ønske om dette.

Forskellige behov kræver forskellige produkter

Når du som køber går på jagt efter nyt arbejdstøj til din virksomhed, har du – bevidst såvel som ubevidst – en lang række af krav til jeres arbejdsbeklædning. Arbejdstøjets anvendelse, miljø som det skal benyttes i, samt metoden hvorpå i vælger at vaske jeres tøj på, stiller nemlig store krav til valg af de rigtige tekstiler, samt valg af trykmetode hvis I skulle ønske dette. Én ting er nemlig kvaliteten: den skal selvfølgelig være i orden. Men vidste du at du kan nedsætte levetiden på dit arbejdstøj, eller helt ødelægge det, hvis de forkerte produktionsmetoder og materialer er valgt til dit tøj? Skal dit arbejdstøj eksempelvis vaskes ved høje temperaturer, stiller det krav til både tøj og tryk, hvis du vil sikre at dit tøj forbliver flot, funktionelt og slidstærkt. Omvendt kan sikkerhedskrav om brug af refleks, eller særligt flammehæmmende egenskaber også være til stede, og stille krav til jeres industrivask af arbejdstøjet – i så fald vil vi med glæde råde og vejlede jer!

Billigt arbejdstøj på den lange bane!

Rigtig mange steder på nettet kan du finde billigt arbejdstøj. En del af det billige arbejdstøj som du ser rundt omkring, er i en udmærket kvalitet – men en stor del af det som du ser, er desværre også mærket af, at producenten mere har ønsket at lave billigt arbejdstøj, end slidstærkt og holdbart arbejdstøj. Derfor kan du risikere at få fat i arbejdstøj, der ved første øjekast ser billigt ud – men omvendt ikke holder så længe, og derfor kan være dyrere på længere sigt.
Indrømmet: vi er ikke de billigste på nettet, men vi leverer et godt og holdbart produkt til vores kunder, som holder over gennemsnittet for arbejdstøjs levetid.

Tryk, broderi eller ingen af delene?

Tex Tryk A/S er leveringsdygtige i næsten alle former for broderi og tryk, hvis du skulle få lyst til at sikre og udsmykke jeres arbejdsbeklædning med firmanavn, logo eller sågar individuelt navnetryk. Alt efter hvordan jeres tryk eller broderi skal fremstå, hvordan det er udformet, hvilken form for tekstil det skal benyttes på, samt hvilke vaskekrav som i stiller krav til, har vi en løsning til jeres behov. Vi er eksperter i tryk og broderi, og vil derfor glæde os til at give jer råd og vejledning i, hvilke metoder der skal benyttes, for at sikre arbejdstøj som vil leve op til jeres fulde behov.
Husk på at vi gerne trykker på alle vores tekstiler, som du kan se her på hjemmesiden. Derfor kan du også overveje produkter som arbejdstøj, der nødvendigvis ikke står listen under denne kategori – eksempler på oplagte emner kunne være pro-wearsamt softshell jakker.

Skulle du efterspørge en bestemt form for arbejdstøj, som du umiddelbart ikke kan finde i vores webshop, er du ligeledes meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi har gennem tiden leveret alt fra keddeldragter til vagt tøj, og kan derfor næsten med garanti hjælpe jeres virksomhed!