Trøjer med tryk

Trøjer med tryk

Billige trøjer med tryk – vores speciale

Det er ikke altid at en t-shirt er nok, hvis du ønsker at holde varmen. Derfor har Tex Tryk selvfølgelig valgt at inkludere billige trøjer i vores store sortiment. Vores billige trøjer fås i et hav af størrelser, farver og modeller, men uanset hvilken trøje valget falder på, har du valgmuligheden mellem at købe din trøje med tryk, eller købe din trøje uden tryk.

Fordelene ved at vælge en af vores trøjer med tryk er mange, præcis ligesom at vores trøjer har et hav af anvendelsesmuligheder. Ønsker du trøjer med tryk på, kan du frit vælge blandt vores mange trykfarver. Trykkvaliteten er selvfølgelig i top, så din nye bluse holder til at blive brugt – vi har 30 års erfaring med tryk på tøj, og benytter som udgangspunkt vores særlige holdbare 2-komponent farve, men kan selvfølgelig også tilbyde andre trykmetoder hvis dette skulle have interesse.

Mange af vores kunder benytter betegnelsen trøjer med print, når de snakker om at de ønsker et motiv på deres tekstiler – men uanset hvad du måtte kalde denne proces, står vi har til at hjælpe. Vi betjener dagligt kunder, som ikke har den store erfaring inden for textiltryk, hvorfor du er i helt trykke, uanset om du søger textiltryk på dine bluser, eller trøjer med print. Har du spørgsmål skal du hellere ringe en gang for meget til os, end en gang for lidt!

Sweat, hætte eller strik?

For overskuelighedens skyld, har vi valgt at dele denne kategori op i 3 underkategorier: sweatshirt, hættetrøjer og endeligt striktrøjer. Den primære forskel på sweatshirts og hættetrøjer, er om du ønsker en hætte på din trøje. I sidstnævnte kategori derimod, finder vi alle trøjer i strik – hvis du eksempelvis er på jagt efter en slipover, pullover, cardigan eller windbreaker. Sidstnævnte er perfekte, til den moderne businessman, der vil være casual og praktisk på én og samme tid. I denne forbindelse bør du overveje muligheden for at få broderet dit firmalogo, for på denne måde at få dit logo eksklusivt integreret på trøjen. Vores modeller af hættetrøjer og striktrøjer derimod, er velegnede til eventbrug, som studietrøjer, eller hvis du ønsker en mere ungdommelig trøje.

I sidste ende er det selvfølgelig dig der bestemmer hvad din bluse skal bruges til – mulighederne er uendeligt mange!

Skulle du også lede efter billige T-shirts med tryk så har vi også dette

Her over ser du nogle af vores trøjer, alle kan leveres både med og uden tryk. Trøjerne findes i mange forskelige farver og modeller. Vi har crew neck sweatshirt til enhver smag og form.

Skulle der være spørgsmål omkring vores produkter er du velkommen til at give os et kald +4598101088 vi sidder klar til at servicere dig.

Share this post

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


You've just added this product to the cart: