T-shirts med tryk

Billige T-shirts med tryk – vi har stor erfaring med Tryk på T-shirts

Er du på jagt efter en stak T-shirts med tryk? I så fald er du landet det helt rigtige sted!

Vi har et stort udvalg med alt fra billige T-shirts, til T-shirts i uovertruffen god kvalitet. Igennem de seneste år har vi ekspederet titusindvis af tekstilprodukter til de danske forbrugere – privatkunder såvel som erhvervskunder, hvilket betyder at du kan sove roligt om natten, vel vidende at de aftaler som vi indgår sammen overholdes.

Vi har – modsat vores konkurrenter – valgt, ikke at angive en standart leveringstid, da vi ikke ønsker at skuffe vores kunder. Der er ikke noget så trist, som at stå og mangle de T-shirts som man skal bruge, for senere at finde ud af at produkterne som man har bestilt er i restordrer.

Du er derfor hjertens velkommen til at ringe til os på +45 98101088, eller sende os en mail, hvis du ønsker en reel og ærlig leveringstid på dine T-shirts, eller nogle af de andre varer som vi har i vores store sortiment.

T shirt med tryk i en meget stor størrelse

T-shirts i store størrelser
Kæmpe T-shirts med tryk

Hvilken T-shirt passer til dig?

T-shirts med trykUanset hvilket behov som du har, kan du være sikker på vi har en T-shirt som matcher det. Vi tilbyder alt fra almindelige t shirt med tryk til t shirt med print der kan benyttes som løbetøj.

Vores store udvalg betyder dermed, at du næsten med garanti finder en T-shirt, i en farver og faconer som du kan lide.  Skulle udvalget dog virke overvældende, er du velkommen til at ”slå på tråden” – vi sidder klar bag telefonerne til at råde og vejlede dig.

Husk på, at du indskrænke din søgning efter den rigtige T-shirt, ved at vælge farve, køn samt prisgruppe i venstre side af vores webshop.

T shirts med tryk lavet til Carlsberg Hard lemonade

T-shirts med tryk

T-shirts med tryk

T-shirt med eget tryk

Vores kunders behov er meget forskellige – derfor har vi valgt at tilbyde både T-shirts med tryk.  Såfremt at du ønsker T-shirts med eget tryk har vi flere forskellige trykmetoder når vi laver dit tryk på tøj, hvilet betyder at der altid vælges en trykmetode der matcher dit behov.

Skal du eksempelvis bruge din T-shirt med tryk, anbefaler vi at du vælger en af vores trykmetoder, der egner sig til industrivask. Skal du bare have en billig t shirts med tryk i stedet, kan vi finde en løsning der har andre fordele end ”bare” god holdbarhed.
Med andre ord: hvad enten du skal bruge en stak t-shirt uden tryk, eller du ønsker tryk på t-shirts kan – og vil – vi hjælpe dig!

Vi har et stort udvalg at farver eks. Sort T-shirt – Hvid T-shirt til hverdagsbrug Du skal ikke holde dig tilbage for at kontakte os.

Sort T-shirts til børn

Sort t-shirt
En klassisk sort T-shirt til børn

Hvid T-shirts til mænd

Hvid t-shirts til herre
Denne Hvide t-shirt til mænd er i den billige ende og ment som en kampagne t-shirts

Hvid T-shirts til kvinder

Hvid T-shirt
Denne kampagne T-shirt i hvid er en af vores mest brugte.

Sort T-shirts til kvinder

Sort T-shirts til Damer
En tætsiddende dame T-shirt i sort

Nu bliver det lidt nørdet da jeg gerne vil forklare lidt om de forskellige typer af tryk vi anvender til T-shirts med tryk.

Første vil jeg forklare processen fra vi modtager en mail fra kunden.
Først skal vi have mailen når denne er modtaget ser vi denne igennem for mangler som kunne være at filen til tryk ikke er den “rigtige” ikke at layoutet på det grafiske er forkert men at det ikke er en vektorgrafisk fil som vi skal bruge til at fremstille vores stencil med. Stencilen er det værktøj som man bruger til at trykke med.

Når vi enten for godkendelse af kunden til at rentegne filen eller får den rigtige fil fra kunden kan vi gå igang med at forberede filen så alt passer perfekt til den valgte T-shirts tryk.
Filen er af yderst vigtighed da den afgør hvor godt et tryk vi kan lave og ikke mindst hvad type tryk som egner sig til netop denne opgave

Del dette indlæg

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.