Hættetrøjer med tryk

Det er ikke uden grund, at hættetrøjer med tryk er populære i Danmark. Den strenge vinter efterlader os ofte intet valg, og af den grund er hættetrøjer med tryk et yndet valg blandt mange danskere. Grunden til, at mange får lavet tryk på deres hættetrøjer, er simpel: I Danmark vil vi gerne skille os ud – vi vil i hvert fald ikke bare være endnu en grå skikkelse i mængden. Får du trykt dit navn, initialer, klublogo eller lignende på ryggen af din hættetrøje, kan du være sikker på, at du ikke går i et med resten.

 

Hættetrøjer med tryk, så du ikke skiller dig ud

 

Hættetrøjer er meget karakteristiske i landskabet, og endnu mere karakteristiske med et tekstiltryk på. Normalt er en hættetrøje en almindelig sweatshirt med en hætte, store frontale lommer og en snor, du kan indsnævre hætten med. Nogle hættetrøjer har derudover lynlåse, så de kan tages af som en jakke.

Du kan få trykt lige præcis det motiv, du kunne tænke dig på en hættetrøje! Vi benytter tekstiltryk, som er en metode, der tillader os at trykke alle motiver – lige meget farver, kanter og leder. Et tryk på en hættetrøje er en nem måde at skille sig lidt ud fra mængden. Det tryk vi laver på hættetrøjer, holder selvfølgeligt i rigtigt lang tid – som udgangspunkt kan du roligt regne med, at din hættetrøje går til grunde, før trykket vi har lavet på den overhovedet begynder at falme!

Hættetrøjer er dejligt varme at have på, og normalt skabt i kraftige og modstandsdygtige materialer. En hættetrøje med tryk kan holde i rigtigt mange år!

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.