Njord
Njord – Vores Bedste T-shirt

149.00 kr.

Vælg muligheder This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Njord – Vores Bedste T-shirt

149.00 kr.

149.00 kr.

farve
This option is required
Sort
Størrelse
This option is required
S M L XL XXL 3XL
Clear selection

Køb for 1499.00 kr. mere og få gratis fragt!

Sikker betaling
Hvorfor handle hos Tex-Tryk?
  • Vi er eksperter i tryk siden 1976!
  • Dansk virksomhed & Produktion
  • Gratis levering for ordre over 1499,-
  • God og tryg rådgivning!
Varenummer (SKU): Njord-313 Kategorier: , Tag:

Skriv til os her, hvis du har brug for hjælp.

Opdag Njord, vores absolutte bedste T-shirt, der kombinerer uovertruffen kvalitet med overlegen komfort. Denne T-shirt er designet til at levere en enestående oplevelse både i hverdagen og ved særlige lejligheder. Lavet af 92 % kæmmet bomuld og 8 % elastan, tilbyder Njord en perfekt balance mellem blødhed, fleksibilitet og holdbarhed.

Kvalitet og Komfort

Njord T-shirten er fremstillet af kæmmet bomuld, en proces der fjerner korte fibre og knuder, hvilket resulterer i en ekstra blød og glat overflade. Den høje kvalitet af bomulden sikrer, at T-shirten føles behagelig mod huden, samtidig med at den bevarer sin form og farve efter gentagne vaske. Elastanens tilstedeværelse giver en let strækbarhed, der sikrer en tætsiddende pasform, som fremhæver din kropsform uden at gå på kompromis med komforten.

Øko-Tex-Certificering

Vi er stolte af at kunne tilbyde en Øko-Tex-certificeret T-shirt. Dette betyder, at Njord er blevet grundigt testet for skadelige stoffer og er garanteret fri for kemikalier, der kan være skadelige for både dig og miljøet. Certificeringen er din garanti for, at du vælger et produkt, der er både sikkert og ansvarligt produceret.

Design og Pasform

Njord T-shirten er designet med en klassisk, tidløs pasform, der passer til alle kropsformer. Den tætsiddende pasform sikrer, at T-shirten sidder perfekt på kroppen, mens den alligevel giver frihed til bevægelse. Vægten på 170 g/m² giver en behagelig, solid følelse uden at være for tung, hvilket gør den ideel til både hverdag og afslapning.

Størrelser og Farver

For at imødekomme alle vores kunders behov, tilbydes Njord T-shirten i en bred vifte af størrelser, fra S til XXL. Den fås i flere forskellige farver, så du kan vælge den, der passer bedst til din stil. Uanset om du foretrækker klassisk sort, neutral hvid eller en mere levende farve, vil Njord tilføje et stilfuldt touch til din garderobe.

Holdbarhed og Vedligeholdelse

Njord T-shirten er designet til at holde i lang tid. Den høje kvalitet af materialerne sikrer, at den ikke mister sin form eller farve, selv efter mange vaske. For at sikre, at din T-shirt forbliver i top stand, anbefaler vi at vaske den i koldt vand og undgå tørretumbler. Hæng den til tørre for at forlænge dens levetid og bevare den bløde fornemmelse.

Anvendelse og Stil

Denne T-shirt er alsidig og kan styles på utallige måder. Den er perfekt til både afslappede weekender, kontorbrug eller som en del af et mere formelt outfit. Kombinér den med dine yndlingsjeans for et afslappet look eller under en blazer for et smart, moderne udtryk.

Hvorfor Vælge Njord?

Njord er ikke bare en T-shirt; det er en investering i kvalitet og komfort. Med dens bløde, kæmmede bomuld og strækbare elastan er denne T-shirt designet til at være en uundgåelig del af din garderobe. Øko-Tex-certificeringen sikrer, at du gør et ansvarligt valg, både for dig selv og for miljøet.

FAQ

  1. Hvad er Øko-Tex-certificering, og hvorfor er det vigtigt? Øko-Tex-certificering betyder, at produktet er testet for skadelige stoffer og er sikkert at bruge. Det sikrer, at T-shirten ikke indeholder kemikalier, der kan være skadelige for din hud eller helbred.
  2. Hvordan skal jeg vaske min Njord T-shirt? For at bevare T-shirten i bedste stand, anbefales det at vaske den i koldt vand og undgå tørretumbler. Hæng den til tørre.
  3. Er T-shirten pre-shrunk (forvasket), så den ikke krymper? Ja, T-shirten er lavet af materialer, der er designet til at minimere krympning, men vi anbefaler stadig at følge vaskeanvisningerne for at undgå yderligere krympning.
  4. Hvilke størrelser er tilgængelige? Njord T-shirten fås i størrelserne S, M, L, XL og XXL.
  5. Kan jeg returnere T-shirten, hvis den ikke passer? Ja, vi tilbyder en returneringspolitik. Hvis T-shirten ikke passer, kan du returnere den i henhold til vores returpolitik.
  6. Hvilke farver er T-shirten tilgængelig i? T-shirten fås i flere farver, herunder sort, hvid og andre valgmuligheder. Se vores farveudvalg på hjemmesiden.
  7. Hvordan påvirker elastan materialets holdbarhed? Elastan forbedrer T-shirtes fleksibilitet og pasform, hvilket gør den mere behagelig og formbar. Det påvirker ikke dens holdbarhed negativt.
  8. Er der nogen specielle plejeinstruktioner for T-shirten? Ud over at vaske i koldt vand og undgå tørretumbler, anbefales det at undgå blegemidler og høj varme ved strygning.
  9. Er Njord T-shirten egnet til sport? Selvom Njord T-shirten er komfortabel og fleksibel, er den primært designet til hverdagsbrug og afslapning. For intensiv sport anbefaler vi sportstøj specielt designet til dette formål.
  10. Hvordan kan jeg vælge den rigtige størrelse? Konsulter størrelsesguiden på vores hjemmeside for at finde den rigtige størrelse. Hvis du er mellem størrelser, anbefales det at vælge den større størrelse for en mere afslappet pasform.
Størrelse

, , , , ,

Farve

Brands

Egenskab

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Njord – Vores Bedste T-shirt”