Hvad er Interlock

Hvad er Interlock

Hvis du skal have lavet tryk på t-shirts, er der mange forskellige former for t-shirts, du kan vælge at få trykt på. En af disse muligheder, og absolut en af de bedre muligheder, er interlock t-shirts. Navnet interlock t-shirt kommer fra den specielle måde interlock t-shirts er strikket på, og det kan også referere til det specielle stof, interlock t-shirts ofte er lavet i.
Det er en speciel form for ribstrikning, der er anvendt. Dette betyder, at det kun er retmaskerne, der er synlige på begge sider af t-shirten. T-shirts skabt med interlock stof, som vi kan trykke på, er lavet i et jævnt strik.Interlock t-shirts er dog ikke ligeså elastiske som almindelige t-shirts, der er strikket med regulært ribstrik. Alt efter hvilken form for t-shirt, du ønsker tryk på, er der mange muligheder at vælge imellem, og interlock er bare en af dem.

Hvad er Interlock

Interlock t-shirts

t shirt med tryk, der er strikket via interlock stof, minder på mange måder om gammelt, traditionelt og anerkendt strik. Du kender sikkert interlock strikkemetoden fra lækre sweatshirts og lignende. De t-shirts som Tex-tryk fører, skabt med interlock stof, kan der selvfølgeligt trykkes lige hvad du vil have på. Tryk på tøj er vores speciale, og vi kan helt sikkert opfylde de ønsker du måtte have til t-shirt tryk. Vælger du at få lavet tryk på interlock t-shirts, får du en traditionel t-shirt i høj kvalitet, i et lækkert materiale der sidder tæt på kroppen. Der er mange fordele ved at vælge at få trykt på t-shirts skabt med interlock stof – og har du flere spørgsmål, er vi kun et telefonopkald væk!

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.