T-shirts uden labels Label free

Har du planer om at starte et tøjmærke op i eget navn, men ønsker du ikke selv at stå for produktionen af det grundlæggende tøj? Så er T-shirts uden nakkelabels (kort kaldet label free tøj) vejen frem. Her får I neutralt tøj (T-shirts og andet) uden labels, I kan videresælge i eget navn med de twists og tryk, I har ønske om.

At lave et tøjmærke i dag er super nemt. I stedet for selv at stå for produktionen af tøjet og at have kontakter til lande med lave lønninger og hvor support er en by i Rusland, kan du med fordel benytte dig af label free tøj i form af fx T-shirts uden nakkelabels. Her får du tøjet leveret uden nakkelabels, og du har derfor mulighed for selv at trykke navnet eller logoet for dit tøjmærke på tøjet, hvad du ellers vil have trykt på tøjet og til sidst sælge dette videre i eget navn. Du springer det sværeste led i produktionen over.

Lille og neutral label på T-shirts uden nakkelabel

At du kan købe T-shirts uden nakkelabel betyder ikke, at der absolut ingen label er. En lille og diskret label skjuler sig i venstre side af halsåbningen. Denne giver dog informationer om vask og altså ikke om hvem, der har produceret eller solgt denne trøje. De T-shirts, du køber uden nakkelabels, er helt neutrale og kan nemt videresælges i eget navn – uden at nogen når at opdage, du har taget en smutvej til succes.

Andet end T-shirts uden nakkelabel

Hos Tex-tryk har vi ikke alene mulighed for at sælge T-shirts uden nakkelabels, men også andre tøjgenstande uden disse afslørende labels. Bukser, trøjer og andet uden labels, hvilke du selv kan trykke og ændre på efter behov og sælge under eget navn, eget firma, egen butik, egen fordeler eller hvad aftalen ellers lyder på. Du slipper for det svære i at finde en pålidelig tøjfabrik og køber professionelt tøj direkte fra os for derefter at få trykket eget navn, logo og andet tryk på dette.

Tex-tryk sælger ikke alene T-shirts uden nakkelabels og andet label free tøj. Vi har også med vores mange år i trykkerbranchen mulighed for at trykke dit firmanavn, firmalogo eller selve den nakkelabelfrie T-shirts motiv samtidigt. Ved at samle både indkøb og tryk af T-shirts uden nakkelabel hos os, sparer du flere led i processen og får altså ultimativt dit tøj til en lavere pris. Mere profit til dig og alle i processen er glade.

Label free T-shirts med tryk til lave priser er hvad, vi sælger, med andre ord!

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.