Servietter med tryk

Servietter med tryk

Der var engang, hvor en serviet var lavet af stof. For nogle var dette ikke ganske nok, så skulle servietten laves af finere stof, og da først silken kom til, blev der også lavet servietter af dette materiale.

 

Men mennesket er en pyntesyg skabning, så servietterne blev naturligvis også dekorerede efter alle kunstens regler. Maling, broderier, særlige vævninger, alt hvad man nu kunne finde på at dekorere beklædning med, kom også servietten til dels.

 

Så kom revolutionen: Servietten lavet a papir – der kunne bortkastes efter brug. Fra første færd har papirserviettet været dekoreret på alle tænkelige måder, og man kan finde de mest utrolige varianter. Men hvad nu, hvis man gerne vil have noget, som ingen andre har? Hvis man har et specielt motiv og/eller noget tekst, som man gerne vil have på sine servietter?

 

Det er så her, den næste revolution kommer ind. Hvor man i gamle dage sagtens kunne brodere bogstaver og ord, tal og datoer, og sågar diverse motiver på stofservietten, kan man nu om stunder trykke motiver på papierservietter, så alle kan få fuldstændig personlige servietter, til ethvert formål. Bryllup, konfirmation, barnedåb osv. osv., der er ingen ende på mulighederne. Lyst til en fin, lyseblå serviet med en tegning af en bamse, sammen med datoen og navnet på lille Oscar, som skal have hældt vand i håret? Eller hvad med en lyserød blondeserviet til konfirmandpigen? Ikke noget problem.

 

Det stopper heller ikke ved servietterne. Man kan få lavet nærmest et utal af andre ting, der kan komplementere servietten. Balloner, bånd, æsker og poser, der er utroligt udvalg derude.

 

Jamen, er der nogen der sidder og tænker, når det kan lade sig gøre, må der da være andet…! Det er der også. Nogle leverandører kan trykke fotografier på servietterne, og endda forsyne dem med rammer til lejligheden. Hvad kan være mere imponerende ved Kjeld og Ernas guldbryllup end deres bryllupsbillede på en hvid, stoflignende serviet, indrammet af egeranker og med guldtryk nedenunder?

 

Som med de fleste andre ting kan man finde leverandørerne af disse produkter med et par hurtige indtastninger i sin computers søgemaskine. Så er det bare med at sammenligne priser og muligheder, indtil man finder det helt rigtige produkt.er. Der var engagn

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.