Labelfree skjorter

Masser af muligheder med vores Labelfree skjorter

Hos Tex-Tryk har vi et rigtigt godt samarbejde kørende med en række tøjfirmaer med god kvalitet. Dette betyder at du på vores side kan finde en lang række forskellige skjorter, til rigtigt gode priser. Disse skjorter fås i nærmest alle de størrelser du kunne tænke dig.

Dette inkluderer altså både Small, Medium, large, XL, XXL og så videre (de fleste og vi selv  er rimeligt fleksible på dette punkt). Derudover findes der som sagt også skjorter i mange forskellige farver, så det er bare med at slå sig løs.

Udover dette er det værd at vide, at tøjet naturligvis er i en vanvittigt høj kvalitet, som lever op til de forventninger vi som sælgere af det bedste tøj på markedet har, når vi går ind og vælger vores leverandører. Derudover at det vigtigt at få sagt, at vi naturligvis altid er behjælpelige med alt det skulle være i forhold til support. På dette punkt er det fuldstændigt ligegyldigt om du køber labelfree skjorter i massevis eller noget helt andet på vores shop Tex-Tryk.dk.

CX10

CX10 er en skjortevariant, der i høj grad bliver brugt af mænd. Skjorten er i godt og klassisk design med godt lange ærmer og en ikke alt for voldsom krave. Skjorten fås i en håndfuld forskellige farver og er lavet i 55% bomuld og 45% polyester.

CX30

Uden at være vanvittigt anderledes fra CX10 har CX30 dog også sine markante fordele. Det kan i hvert fald være rart nok, hvis du er kvinde, da denne model er beregnet til hunkønnet. Derudover er ærmerne tilsyneladende lidt kortere imens udskæringen ikke er specielt dyb som udgangspunkt. Produktet er ligesom den førnævnte model lavet i 55% bomuld og 45% polyester.

Specialopgaver

Når det kommer til at sælge skjorter og meget andet, er vi hos Tex-Tryk (hvis vi selv skulle sige det) naturligvis for det første rigtigt dygtige til vores arbejde. Derudover er der dog også noget andet der gør akkurat produkterne jeg vil snakke om i dette indlæg specielle. Vi har nemlig i dette tilfælde en super god mulighed for at lave helt vildt små partier til dig, samtidigt med at priserne ikke bliver alt for høje. Disse små partier er naturligvis ikke noget vi spinder guld på, men er noget som vi rigtigt gerne vil gøre. Simpelthen for at skabe en masse nye kunder og gøre jer så glade og tilfredse som overhovedet muligt.

Dette betyder altså for dig, at du som ejer af en mindre virksomhed eller, hvis du bare godt kunne tænke dig en lille bunke skjorter (dog stadigvæk af en hvis mængde). Ja, så er du faktisk blevet givet den dejlige mulighed, at du kan få trykket næsten lige præcist, hvad du har lyst til og hvor du har lyst til at få trykket det, på et parti skjorter du bestiller fra denne kollektion.

Ved at du får lov til at vælge lige præcist, hvor du gerne vil have trykket dit: logo, Michael Jacksons autograf eller, hvad pokker der nu skal til for at få din markedsføring helt op at ringe. Så er du næsten garanteret at din kommunikation imod kunderne bliver langt bedre, hvilket i langt de fleste tilfælde giver dig flere kunder. I hvert fald, hvis du får spillet dine kort ordentligt.

Labelfree

Da vi i denne og mange andre kollektioner opererer med Labelfree produkter. Er det altså også muligt for dig, at vælge, hvilket mærke der skal stå på skulderen eller hvor det nu skal stå henne. Eksempelvis kunne der stå Tex-Tryk. Som tidligere nævnt er firmaet dog meget fleksible og dermed kan du altså få lov til at skrive næsten lige akkurat, hvad du gerne vil have til at stå der – og så printer de det på for dig, imens vi lige kigger dem over skulderen og sørger for, at det hele forløber som det skal.

Derudover har du også den praktiske mulighed, at du kan vælge slet ikke at få trykket noget som helst på skjorterne (Altså gøre det Labelfree). Alt i alt har du altså en masse supergode muligheder når du handler med os. Vi leverer nemlig et produkt i rigtig god kvalitet, til en super fornuftig pris,  som er redigeret næsten lige præcist sådan som du gerne vil have det gjort. Og alt dette bliver leveret lige til døren, med fragtomkostninger der ikke er værd at snakke ret meget om.

Skulle du have nogle spørgsmål liggende tilbage eller vil du bare gerne lige høre, hvordan det hele fungerer før du går ind og bestiller din første pakke hjem til dig selv eller firmaet. Så er det bare med at smide os en mail igennem kontaktfanen eller ringe os op på nummeret, der også ligger derinde. Fortsat god dag.

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.