Geyser Løbetøj

Geyser – Det nye danske sportsmærke

Bag navnet Geyser gemmer der sig et nyt sportsmærke, med rødder i en gammel dansk tøjleverandør med mange års erfaring inden for branchen. Geyser er dog på ingen måde et nyt discountmærke, hvor det er tydeligt at kvaliteten og udformningen af tøjet, kun har haft en ringe prioritet, for i stedet at kunne sikre lave priser. Løbetøj fra Geyser er designet og produceret med kvalitet og funktion i øje.

High End løbetøj

Løbetøjet fra Geyer er bestemt ikke blandt de billigste tekstilvarer hos os. Dette skyldes, at tøjet ikke er fremstillet med prisen i mente, men med komfort og funktion i mente – og det koster lidt ekstra. Derfor er Geyser kollektionen nok ikke det oplagte valg til det årlige DHL løb, hvor løbetøjet kun skal bruges én enkelt gang – det vil det simpelthen være for dyrt for de fleste til. Nej, Geysertøj er designet til at blive brugt igen og igen, af både seriøse motionister samt atleter. Med andre ord er der ikke ”bare” tale om tilfældigt sportstøj, men om High End løbetøj, som er med til at hæve standarderne for hvilke krav som man stiller til løbetøj.

Høj værdi for pengene

Inden vi blev tilknyttet som forhandler, ville vi sikre os at tøjet levede op til de rosende ord, som det havde fået med på vejen af producenten. Derfor valgte vi at låne udvalgte produkter ud til seriøse sportsudøvere, for at få deres vurdering af tøjets kvalitet. Vores forventninger var store, og vi blev på ingen måde skuffede, da de første tilbagemeldinger kom tilbage. Resultatet var klart: vores testere have ikke set lignende løbetøj i en sådan kvalitet, i den prisklasse som tøjet sælges til.

Det er detaljerne der gør forskellen

Geyser løbetøj er ikke ”bare” designet fra bunden, men også udviklet helt fra bunden. Det betyder at tøjets materialer er 100% tilpasset aktivt brug, hvilket sikre de bedste betingelser for dig som sportsudøver. Eksempelvis udmærker Geyser løbetøj sig med sine unikke vindblokerende, svedtransporterende og temperaturregulerende egenskaber, som hjælper dig med at holde den rette temperatur, i alle tænkelige situationer. Perfekt når du tager motion og/eller sport seriøst!

Mulighed for tryk af logo

Udover at forhandle tøj fra Geyser uden logo til engrospriser, tilbyder vi også at trykke løbetøjet. Vi leverer både til private og erhverv, og tilbyder derfor alt fra logotryk til motionsklubben, til flerfarvet sponsortryk til professionelle sportsudøvere. Om du ønsker tryk på dit løbetøj skal være helt op til dig, men uanset om du tilvælger tryk, eller køber tøjet som det er, kan du være sikker på at få helt fantastisk løbetøj til prisen!

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.