Om os

TEX-TRYK A/S er som så mange andre firmaer startet i kælder med textiltryk af højeste kvalitet. I 1980 blev vi udbygget med en broderiafdeling i større lokaler. I dag bor vi i 700 kvm. moderne lokaler midt i Aalborg.

Vi trykker stadig på alle textiler, men broderiafdelingen er ved at overtage føringen i huset. Vores trykkeri har en kapacitet på 4000 tryk pr. dag, og broderiafdelingen kan klare 500 broderier om dagen.

Vi har i dag kunder i hele Danmark, Norge og Sverige og Grønland indenfor forsvaret, hospitaler, textilleverandører, industrivirksomheder, vaskerier m.m.

Varerne er færdige til tiden til yderst konkurrencedygtige priser, og ingen opgave får lov at være mere end 2 undervejs, hvilket iflg. jysk besindighed ”ikke er så ringe endda”.

Leveringstider:

Opstart til broderi fra modtagelse af logo 2-3 dage

Fremstilling at tøj med broderi max. 10 dage

Fremstilling af tøj med tryk max. 10 dage

Fremstilling af emblemer “alle typer” max. 4 uger

Bestilling af tøj uden tryk eller broderi mellem 2-6 dage alt efter om det er laver vare

Husk det er mennesker vi arbejder med og der kan ske fejl som vi desværre ikke er herre over. Leverandøre som har produkter i restordre uden at give os info om dette ! snestorm ! gls som ender i Hvide Rusland 😉 osv. osv.  men vi lover jer at gøre vores bedste for at alt bare klapper for start til slut !

Om os