Tex-Tryk har igennem de sidste mange år leveret mærker, til spejdere fra mange forskellige spejderkorps. Så uanset om din spejdergruppe eller kreds ønsker et broderet mærke med jeres våbenskjold, en ny sending af disktriksmærker, eller sågar lejermærker til tusindevis af spejdere, står vi klar til at hjælpe.

Vi løfter opgaver af næsten enhver størrelse, enten via vores egenproduktion i Aalborg, eller ved produktion hos vores samarbejdspartner i Asien, ved meget store partier af spejdermærker.

Vi er derfor altid klar tl at give en skarp pris på jeres spejdermærker, uanset hvilket spejderkorps i måtte komme fra.

Ring til os på telefon +45 98101088 for en uforpligtende snak om produktion af spejdermærker. I har selvfølgelig også mulighed for at skrive os en email, via vores kontaktformular.

Vidste du at: Tex-Tryk A/S er også leveringsdygtig i tryk på t-shirts, og andre former for tekstiler. Vi kan derfor levere alle næsten alle former for trøjer, bluser, veste og andet som skal bruges på en større spejderlejr. Eksempelvis står vi gerne for profiltøj til salg på lejren, pioneer t-shirts, samt billige sikkerhedsveste til alt fra lejerens p-vagter, til andre opgaver hvor sikkerhedsudstyr er påkrævet.