Tilbud

Vaskbare Mundbind 3-Lags

6.25 kr.

-79%

Her får du lækre, 3-lags Vaskbare Mundbind, der er fremstillet i de bedste materialer, med 100 % tætvævet kvalitet bomuld i de inderste lag. 

Mundbindet er udstyret med fleksible og elastiske øresløjfer, der helt automatisk tilpasses til alle hovedformer og øger komforten ved daglig brug.  

Desuden er det genanvendeligt og kan vaskes helt op til 50 gange

6.25 kr.

Farve
This option is required
Sort Dark Navy
Clear selection
Total:
Pris pr. stk:

Betalings Ikoner

3- lags stofmundbind

Dette lækre mundbind er fremstillet i 3 lag, hvor de 2 inderste lag er fremstillet i 100 % tætvævet og hudvenlig kvalitets bomuld. De 2 inderste bomuldslag gør mundbindet behageligt at anvende dagligt og igennem flere timer. Bomulden virker fugtabsorberende, så mundbindet altid vil føles tørt og komfortabelt mod dit ansigt. Det yderste lag er lavet i et blandingsmateriale bestående af 65 % polyester og 35 % bomuld. Denne blandinger fugtafvisende, så ydre fugtpåvirkninger ikke så let trænger gennem laget.

De elastiske øresløjfer gør mundbindet fleksibelt, så det kan anvendes af alle, uanset hovedform og -størrelse. Føles mundbindet lidt for løst, kan du med fordel krydse elastikken en enkelt gang, inden du sætter mundbindet fast bag ørene.

Mundbindet fås i 3 farver: sort, navy eller grå. Sorte mundbind er i høj kurs, da de både er anvendelige til al slags tøj, ser ret seje ud og absolut ikke har noget klinisk look over sig.

Genanvendelse og vaskeanvisning

Desuden er dette 3-lags mundbind genanvendeligt og kan vaskes i maskine ved 60 grader. Du kan naturligvis også vaske det i hånden, men vær opmærksom på, at vask af mundbind ved 60 grader anbefales, det betyder at du skal sørge for at ramme de 60 grader, når du håndvasker dit mundbind. Vasker du i maskine og sammen med andre tekstiler, kan du med fordel putte mundbindet i en vaskepose, for at skåne det. Du kan vaske mundbindet helt op til 50 gange, før du bør skifte det ud med et nyt. Genanvendelige og vaskbare mundbind er en super god og anvendelig løsning, både for miljøet og for din pengepung.

Sundhedsstyrelsens anbefalinger

Mundbindet følger dermed både Sundhedsstyrelsens og WHOs anbefalinger og retningslinjer for både materialer og udformning for stofmundbind, for at opnå den optimale beskyttelse og virkning. Mundbindet dækker både mund og næse og de elastiske øresløjfer gør, at mundbindet sidder tæt til ansigtet, dog uden at stramme. Inderlagene er fremstillet af 100 % bomuld, der er både åndbar og fugtabsorberende og yderlaget er fugtafvisende.

Ønsker du mere information omkring stofmundbind, henviser vi til Sundhedsstyrelsens abefalinger omkring stofmundbind og hvordan du bruger dem: https://www.sst.dk/da/Nyheder/2020/Gode-raad-om-brug-af-mundbind

Klassifikation og specifikation

Produktet er klassificeret som Klasse 1 – Work Wear og behøver således ikke yderligere specifikationer, da det ikke er fremstillet eller designet til at modstå specifikke risici. Til gengæld er mundbindet både designet til og fremstillet af de bedste materialer, der normalt bruges i meget krævende miljøer. Med dette stofmundbind får du både høj komfort og maksimal beskyttelse i et og samme produkt.

Yderligere information

Farve

Sort, Grey, Hvid, Dark Navy

Brands

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vaskbare Mundbind 3-Lags”