Løbetrøjer med tryk

Løbetrøjer med tryk er en anerkendt måde at gøre opmærksom om ens firma på en samtidigt ansvarlig og sund måde.

Vi sælger løbetrøjer med tryk efter jeres ønske, hvor I har mulighed for at designe løbe-T-shirts med både tekst og billeder som en del af tekstiltrykket.

Vi har i mange år med stor succes benyttet os af Game Active T-shirts, hvilke både findes i modeller til damer og herrer. I forhold til løbetrøjer med tryk er dette en glimrende mulighed i og med, at løbetrøjerne alle er svedtransporterende, åndbare og hurtigttørrende samtidigt med, at de har en meget billig indkøbspris. Den samlede pris på løbetrøjer med tryk i form af både billede og tekst bliver derfor meget lav på trods af, at der er tale om løbetrøjer af meget høj kvalitet fra det anerkendte ID-mærke.

Game Active T-shirts benyttes bredt til løbetrøjer med tryk over hele Europa, men her har vi skåret et mellemled over og både køber og trykker vores Game Active T-shirts selv, hvilket skaber billigere løbetrøjer med tryk, når støvet fra tekstiltrykkeren har lagt sig igen.

Til sidst er der også alm T-shirts med tryk i bomuld, som faktisk er min egen favorit til løbeturen. Den tørre godt nok ikke så hurtig men jeg løber ikke langt nok til at blive generet af at T-shirten klister lidt til kroppen. Synes den i polyester virker meget kold når jeg er på løbetur i den Danske

Leave a Reply