Hvem kan Tex-tryk hjælpe ?

Hvem kan Tex-tryk hjælpe ?

Nogle gange får vi stillet spørgsmålet, om hvorvidt vi evner at hjælpe en given kunde, enten fordi vedkommende er privatkunde, eller fordi vedkommende står og behøver et større vareparti. Til det kan vi kun sige, at vi i Tex-Tryk kan hjælpe dig i langt de fleste tilfælde, uanset størrelsen på din ordre – og i de få tilfælde hvor vi må skuffe dig, kender vi ofte en anden samarbejdspartner som du kan tage kontakt til i stedet. Med andre ord er det ingen hindring om du er erhvervs- eller privatkunde, om du ønsker håndfuld poloshirt eller om du søger en pris på 10.000 poloshirts, om du ønsker tryk, broderi eller ingen af delene – uanset hvad, vil vi med glæde hjælpe dig.

Hvordan ser en typisk Tex-Tryk kunde ud?

Vores kundegrundlag i Tex-Tryk er meget bredt, hvorfor vi umuligt kan udpege en “typisk” kunde. Vi handler primært med danske kunder, og sender således tekstiler og profiltøj til enhver afkrog af Danmark. Blandt vores kunder finder vi alt fra danske hotelkæder, forsvaret, vaskerier, fodboldklubber til skoleklaser og privatpersoner. Vores sortiment er derfor også meget bredt, hvorfor man finder alt fra vagttøj og andet arbejdstøj til helt almindelige t-shirts til hverdagsbrug.

Vi sidder klar til at hjælpe på mail og telefon, både med salg til privat og erhverv.

Kort info: Tex-tryk er en dansk virksomhed I Ålborg, med tekstiltrykkeri og broderi af reklametøj samt reklameartikler som primært forretningsområde.

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.