Fodboldtrøjer med tryk

Vi har i mange år haft stor succes med at lave fodboldtrøjer med tryk, og dette fortsætter vi med. Ikke alene er vores fodboldtrøjer med tryk brugt af firmaer til firmafodbold og almindelige fodboldklubber over hele landet, men også af andre småorganisationer og sågar private, der blot skulle bruge trykte fodboldtrøjer til en enkelt indendørs turnering eller to.

Vores fodboldtrøjer med tryk er naturligvis fuldt funktionsdygtige til sporten; åndbare og svedtransporterende med videre til den helt store guldmedalje. Derudover trykker vi ovenpå et tekstiltryk, der sagtens kan tåle sved, vask, hårde nærkampe, og hvad I ellers planlægger at udsætte jeres fodboldtrøjer med tryk for.

Vi har mulighed for at trykke både for og bag på fodboldtrøjer med tryk. Giver I os blot et motiv og anvisninger, sørger vi for at lave resten og levere trøjerne så hurtigt som overhovedet muligt. Til firmafodbold, hvor fodboldtrøjer med tryk i form af firmalogo og kontaktinformationer, til lokale klubber med eget logo og tal på ryggen eller til private grupper, der blot ønsker at have det sjovt til en fodboldturnering en gang imellem som ”Alkoholdet” er vi klar til at levere lækre fodboldtrøjer med tryk til en særdeles fair pris!

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.