Tryk på Tasker

Tryk på Tasker

Tex-tryk trykker selvfølgeligt også på diverse tasker. Du kan få trykt logo, et mindre billede, initialer eller hvad du ellers kunne tænke dig på et bredt udvalg af forskellige tasker. Helt konkret har vi delt vores tasketrykkerier ind i 4 forskellige kategorier:

Tasketryk på computertasker, rejsetasker og sportstasker

  • Computertasker med trykDen første kategori vi trykker tasker i er computertasker. Det er tasker, der effektivt beskytter din bærbare computer, hvis du har sådan én, du bruger rundt omkring. De mindre kan også bruge som tasker til tablet pc’er som iPads.
  • Sportstasker med tryk: Hvis du er seriøs med din hold, og bestyrer et fodboldhold eller lignende, er sportstasker med tryk utroligt professionelt. Her kan du få store og små sportstasker, samt trolleybags og gymbags. Der er noget for enhver sportsgren – og der er med garanti også en taske med tryk, du kan bruge til din sportsgren.
  • Rejsetasker med trykI denne kategori findes der unikke toilettasker, rygsække og såkaldte ’weekend’ tasker. Det er tasker, du kan bruge, når du er ude at rejse – deraf navnet, rejsetasker. Vi trykker på alle typer af rejsetasker.
  • Tote Bags med tryk. Bag det relativt ukendte navn gemmer der sig strandtasker, indkøbskurve og lignende. Det er luksusprodukter for den kræsne forbruger, og vi har mulighed for at lave tryk på diverse indkøbstasker, indkøbsposer, bomuldsposer og meget andet.

Du kan se i de forskellige kategorier, hvad vi har mulighed for at tilbyde netop dig med vores trykkeri.

Del dette indlæg

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.