Skjorter er et af de mest fantastiske stykker tøj overhovedet. Dette skyldes, at man kan bruge skjorter til så uendeligt mange forskellige ting. En skjorte kan være prikken over i’et til et perfekt sæt fritidstøj, der signalerer afslappethed og styr på tingene. Samtidigt kan skjorter også sagtens bruges til et seriøst sæt arbejdstøj, hvor en skjorte med op smurte ærmer er et klart billede på gå-på-mod og løsninger. Endeligt kan skjorter bruges som den naturlige overdel til fest og andre glædelige aftener, hvor pointen er at se pæn og præsentabel ud, uden at overdrive. Skjorter er i sandhed et stykke tøj med mange forskellige meninger.

Tryk på skjorter – alle slags skjorter!

Derfor er det også kun logisk, hvis du får foretaget tryk på dine skjorter. Tex-tryk har skjorter til mange forskellige formål, med mange forskellige udseender og selvfølgeligt til både mænd og kvinder. Pointen er ikke hvorvidt, du søger Oxford skjorter, caféskjorter,ternede skjorter eller arbejdsskjorter – Tex-tryk har det hele, og vi har selvfølgeligt gode muligheder for både at trykke og brodere på alle skjorterne.

De skjorter vi benytter hos Tex-tryk er naturligvis af den bedste kvalitet, og vores sortiment er utroligt bredt. Skjorterne er udstyret med naturlige og holdbare flipper, materialer der sagtens kan tåle strygning såvel som vask, og farver der ikke falmer. Især de sidste er vigtigt for en skjorte af høj kvalitet med tryk på, og her er vi eksperter – de skjorter vi trykker holder bare! Vi sælger også arbejdsskjorter

Her finder du informationer om tryk på T-shirts 

november 2018