Rejsetasker

Søger du rejsetasker? På denne side kan du se Tex-tryks udvalg af rejsetasker. Vi har weekendtasker, toilettasker, rygsække og meget andet. Vores rejsetasker er selvfølgeligt lavet i solide materialer, så du kan stole på rejsetaskerne, lige meget hvor du rejser hen. Lige meget om du skal på en backpacker tur eller charterrejse, har vi noget der passer udmærket til. Men den helt store grund til, at du skal vælge en taske fra Tex-tryk, er nu ikke den gode kvalitet eller de mange valgmuligheder. Det er en helt anden grund:
Unikt tryk på din rejsetaske!
Når du rejser rundt, er der én ting, du vil undgå. Din taske må ikke blive væk. Det er i din rejsetaske, at du typisk vil opbevare alt fra tøj til penge, så at glemme den – eller få den stjålet – vil være fuldstændigt katastrofalt. Især, hvis du senere skal bevise, at rejsetasken rent faktisk er din. Det har Tex-tryk en løsning til: Vi kan levere tryk på alle vores rejsetasker. På såvel toilettaskerne, rygsækkene og weekendtaskerne kan vi trykke et tekstiltryk efter dine ønsker. Det betyder, at det er helt op til dig selv, hvad motivet skal være. Det kan selvfølgeligt både være tekst og billede. Du kan derfor få trykt navn og adresse, billeder af rejseklub eller andet på din rejsetaske, der vil gøre det mange gange nemmere at identificere den blandt mængden af rejsetasker i dag!
Hvis du søger rejsetasker i høj kvalitet, med et unikt tryk du helt selv kan vælge, kan du se udvalget herover. Husk, at der er mange forskellige farver du kan vælge imellem og ikke mindst mange forskellige tasker som ex. Tote bags med tryk

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.