Poloshirts, som også er kendt under navnene ”golf skjorter” og ”tennis skjorter”, er kendetegnet ved en T-form. Poloshirts har ofte en krave, en stolpe med 2 eller 3 knapper og er derudover for det meste udstyret med en lomme på brystet.

Poloshirts har en lang historie bag sig. Tilbage i 1800-tallet og starten af 1900-tallet brugte langt de fleste tennisspillere poloshirts som en fast del af deres udklædning. I dag bruges poloshirts til meget andet end tennis. Først og fremmest er det standardtøj for golfspillere, grundet den afslappede og behagelige pasform. I dag er poloshirts derfor yderst velegnede som såvel arbejdstøj som fritidstøj. Poloshirts signalerer afslappethed og overskud, samt et sporty look der forfølger poloshirten, lige meget hvem der tager den på. Derfor er poloshirts også særdeles velegnet som firmatøj.

 

Poloshirts fra ID Identity for den højeste kvalitet

 

Tex-tryk bruger primært poloshirts fra ID Identity. Med ID Identity poloshirts er der et væld af valgmuligheder i forhold til hvilke kvaliteter, hvilke modeller og hvilke størrelser du søger – selvfølgeligt både til mænd og kvinder. Derudover er ID Identitys poloshirts ofte lavet i svedtransporterende materialer, da poloshirts ofte anvendes til diverse sportsgrene. Af den grund kan poloshirts også sagtens tåle at blive brugt både hårdt og meget. Poloshirts er designet og syet til at udholde mange strabadser, og kan sagtens klare en hård dag i haven, et langt spil tennis, en eftermiddag med 18 huller eller hvad du ellers kunne finde på at udsætte dine poloshirts for.

Alle poloshirts trykt af Tex-tryk er selvfølgeligt trykt i utroligt høj kvalitet – holdbarhed er det sidste, du skal bekymre dig om!

Vi kan lave broderi og tryk på tøj på alle poloer