Veste

Søger du veste? Tex-tryk fører flere forskellige former for veste. Den traditionelle vest er betegnet ved, at der ingen ærmer er, og at vesten derudover varmer resten af kroppen.
Vestes formål i dag:
En af de måder, hvorpå veste bruges meget ofte i dag, er som refleksveste. Det er den slags veste, der er lavet i selvlysende materiale, og typisk med reflekser trukket over maven. Disse benyttes bredt af løbere og andre motionister, der træner udenfor, af security til arrangementer og andre personer, der har brug for at skabe opmærksomhed om sig selv og ens placering. Til lige præcis dét formål er refleksveste, som også er kendt under navnene arbejdsveste og overtræksveste, helt perfekte.
Der er selvfølgeligt også veste i dag, der bare varmer kroppen. Sådanne veste er også kendt som ”vatterede veste”. Her er vestene fyldt godt ud, så de holder godt på varmen, og er typisk udstyret med en stiklomme eller to.
Til sidst er der også praktiske veste, som også findes under navnet ”function vest”. Dette er normalt softshell veste. Softshell materialet betyder, at denne type veste er meget lette, holder rigtigt godt på varmen og har en høj åndbarhed. Det er også derfor, at softshell materialet er meget udbredt i dag. Softshell veste er meget slidstærke og kan anvendes til mange forskellige formål.
Når du har fundet en vest, du gerne vil have, kan Tex-tryk selvfølgeligt lave tryk på den. Vi benytter tekstiltryk til at trykke på veste, lige meget om det er arbejdsveste, vatterede veste eller praktiske veste. Trykket er i meget høj kvalitet, og vi kan trykke lige præcis dét motiv eller dén tekst du ønsker på din vest!

Skriv et svar

Navigation

Min Kurv

Close
Set

Recently Viewed

Close

Quickview

Close

Categories