Softshell jakker

Billige Softshell jakker til herrer, damer eller børn? Vi har dem alle!

De seneste år er det rigtigt gået op for danskerne, at softshell jakker er et rigtigt godt køb. Jakkerne kan nemlig bruges til lidt af hvert, grundet deres vind- og vandafvisende egenskaber. Af andre fordele ved softshell jakker kan blandt andet nævnes det stilrene design, samt en produktionsteknik der medfører at jakken både bliver funktionel og åndbar. Hos Tex-Tryk har vi et stort udvalg, som inkluderer alt fra lettere figursyede softshell jakker til damer, til helt almindelige jakker både med og uden hætte. Jakkerne er velegnede til både privatbrug, eller som firmatøj.

Uovertruffen pasform

Softshell er et utroligt fleksibelt materiale, hvilket betyder at din jakke vil sidde tæt uden at genere dig. Samtidig vil du opleve at jakken er mere svedtransporterende, end en traditionel jakke. Man kan med andre ord sige, at softshell er et materiale som kombinerer nogle af de bedste egenskaber, fra en god gammeldags hard shell jakke, som eksempelvis en regnjakke, med nogle af de gode egenskaber som vi kender fra fleecejakker. Med andre ord skal valget falde på softshell, hvis du vil have en jakke med fantastisk pasform som er vindtæt, og kan klare en let til modeart regnbyge.

Trykning eller broderi? Du bestemmer!

Uanset om du ønsker en softshell jakke uden tryk, eller om du ønsker brodering eller tryk på dit tøj står vi klar til at hjælpe dig. Mulighederne er mange, og ikke nok med at vores jakker er at finde i et hav af farver, så har vi også mange trykkefarver samt farver som kan indgå i et broderi. Skulle du sidde tilbage med et spørgsmål om vores trykkemetoder, jakker eller andre typer af tekstiler, er du meget velkommen til at ringe til os. Du kan fange os på telefon 98101088.

Skriv et svar

Navigation

Min Kurv

Close
Set

Recently Viewed

Close

Quickview

Close

Categories