Jakker

Jakker

Tex-tryk har mange forskellige jakker. De forskellige jakker har forskellige egenskaber, og forskellige formål – dog har de én ting til fælles: Vi kan lave et tryk på dem alle sammen!

En jakke er ikke bare en jakke i dag. Jakken er en del af ens identitet, når man bevæger sig rundt udenfor. Det er derfor, at tryk på jakker er blevet meget populært. Du kan med et tryk på din jakke gøre den unik. I et samfund, hvor vi alle sammen på bunden ligner hinanden rigtigt meget, er det en af måderne, hvorpå man kan skille sig en lille smule ud på.

Vi fører forskellige jakker, til forskellige personer og situationer. Vi har en casual business jakke, sportsjakker – som også er kendt under navnet fritidsjakker -, stretchjakker som kan klare lidt ekstra slid og mange andre muligheder. Lige meget hvad du beskæftiger dig med normalt, og hvilke signaler du ønsker at sende, har vi en jakke for det.

Hvis du ønsker tryk på din jakke, har vi mulighed for at lave et tekstiltryk på jakken af høj kvalitet. Tekstiltryk er den mest brugte metode til tryk på tøj, da den sikrer et resultat i meget høj kvalitet og holdbarhed. Hvor ”hjemmetryk” ofte begynder at falme efter en måned et to, holder et tekstiltryk i mindst lige så lang tid som selve jakken, hvis ikke længere.

Du kan få trykt dit navn, initialer, anden tekst eller et billede på din jakke via tekstiltryk. Alle muligheder er åbne – tag fat i os og hør ad, hvis du er i tvivl om noget!

Share this post

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


You've just added this product to the cart: